Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 beoordeeld door 842 reviews op Feedbackcompany
Goedkopekoffiebekers: van 10 op Feedbackcompany

Bedrukte koffiebekers

Opzoek naar goedkope, sterke koffiebekers die u kunt laten bedrukken naar uw eigen wensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Laat uw gewenste formaat koffiebeker bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo of een leuke, inspirerende tekst! Hierdoor wordt het natuurlijk nog leuker om koffie of een andere warme (of koude) drank te gaan drinken!

Kwaliteit bedrukte koffiebekers

Heeft u ook zo’n hekel aan lekkende of veel te dunne koffiebekers? Wij ook! Daarom bent u er bij ons zeker van dat onze koffiebekers niet zullen lekken! Onze koffiebekers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit karton en daarom te sterk om te kunnen lekken. Daarnaast bieden we ook nog twee formaten aan (230 CC en 300 CC) die een dubbele wand hebben, deze zijn dus nog veel sterker. De bedrukte koffiebekers zijn uitermate geschikt voor zowel koude als warme dranken. We houden, voordat we de bedrukte koffiebekers naar u verzenden, zelfs nog een kwaliteitscheck! We weten dus 100% zeker dat de koffiebekers niet zullen lekken!

Formaten

Wij bieden verschillende formaten aan, waardoor we voor iedereen wel een goed formaat hebben! Het ene formaat is geschikt voor espresso’s, de andere weer voor koffieautomaten. Daarnaast hebben we ook het formaat koffiebeker in ons assortiment die makkelijk mee is te nemen. Formaten vanaf 230 CC zijn het meest geschikt voor onderweg/to go.

Ontwerp

Natuurlijk kunt u uw eigen logo of quote af laten drukken op de koffiebeker, maar wij bieden ook de mogelijkheid om geheel kosteloos een ontwerp voor u te maken (t.w.v. €70!). Na een overleg ontwerpen wij een afbeelding voor u en drukken deze pas af als u er helemaal tevreden mee bent. Gratis en voor niets! Wij helpen u de perfecte bedrukte koffiebeker te ontwerpen.

Onze voordelen:

Koffiebekers full color bedrukken vanaf 1.000 stuks, levering al mogelijk binnen 5 werkdagen;
 Altijd volledig gratis op maat gemaakt ontwerp (t.w.v. € 70, -). Wiij produceren pas bij een volledig akkoord van uw wensen;
 Eigen productiefaciliteiten in China voor het produceren vanaf 50.000 stuks, prijzen mogelijk vanaf 1,4 cent per beker;
Groot warenhuis voor het opslaan van uw koffiebekers om vervolgens koffiebekers op afroep toe te sturen;
 Altijd gratis verzending en opslag van uw orders;
Het hele traject hebben we in eigen handen, waardoor er geen extra kosten om de hoek komen kijken;
 Grote kwaliteitscontrole waardoor wij garanderen dat u nooit lekkende bekers heeft!