4 redenen om te kiezen voor promotie met koffiebekers

Er zijn verschillende redenen om voor koffiebekers te kiezen als het om promotionele middelen gaat. In dit artikel gaan we in op de vier belangrijkste redenen om voor kartonnen bekertjes met bedrukking te kiezen.

Iedereen drinkt koffie

Nederland is een land waar veel koffie gedronken wordt. U kunt dit bijna niet vergelijken met andere landen, gemiddeld worden er zo’n drie bakken per dag gedronken. Dat betekent dat er logischerwijs koffie gedronken wordt op iedere locatie waar u een aantal uren bent. Als iemand een beurs bezoekt of als een klant langskomt, is de kans groot dat er een bakje koffie wordt aangeboden. Het ideale moment om uw merk onder de aandacht te brengen. Wordt er geen koffie gedronken? Dan kunt u een kopje thee aanbieden.

Exposure is enorm

Er is veel exposure als er met koffiebekertjes gepromoot wordt. Denk aan een evenement waar bekertjes worden uitgedeeld, iedereen die koffie drinkt en mensen die de bekertjes zien worden blootgesteld aan uw huisstijl en merk. Als dit op de juiste manier wordt ingezet, kan veel exposure behaald worden. Iets dat met een advertentie in een willekeurig vakblad soms veel duurder is. Zeker op beurzen of andere evenementen waar uw doelgroep zich bevindt is dit een ideale manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.

Relatief goedkoop

Kartonnen bekertjes zijn niet zo duur. Ook als het om een kleine oplage gaat, is het voordelig om drukwerk te produceren. Dit heeft te maken met steeds betere productieprocessen, het kost nauwelijks tijd meer om een machine in te schakelen en een serie koffiebekertjes te produceren, dit werkt als een printer en kan direct on-demand geregeld worden. 

Koffiebekers zijn duurzaam

Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn er steeds meer duurzame mogelijkheden. Zo vindt u biologisch afbreekbare koffiebekers in ons assortiment. De bekers bestaan uit een coating van suikerriet en kunnen door middel van vergisting worden afgebroken. Het papier dat overblijft kan vervolgens direct gebruikt worden voor andere koffiebekers. Mooi om te vertellen aan gebruikers en zo draagt u uw steentje bij als het om het milieu gaat.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Alternatieven voor plastic koffiebekers

Bij Goedkopekoffiebekers.nl vinden we het belangrijk dat er nagedacht wordt over alternatieven als het om plastic bekertjes gaat. Zoals wij weten is het immers slecht voor de natuur als er plastic in terechtkomt en kan dit schade aan dieren of planten toebrengen. Natuurlijk hoeft dit niet zo te zijn als het materiaal op de juiste manier verwerkt wordt, tegelijkertijd is het goed om dit in risicovolle situaties in het geheel te voorkomen, door geen plastic te gebruiken. Denk aan evenementen in de natuur of als er warme dranken op het water worden gedronken. Het kan niet altijd voorkomen worden dat een bekertje valt.

Stenen mokken

In kantoren wordt steeds vaker gebruikgemaakt van stenen mokken. Op deze manier wordt voorkomen dat er een verspilling van materiaal is. Tegelijkertijd staat men er niet bij stil, dat het schoonmaken van stenen mokken ook energie kost, denk aan het verwarmen van water. Daarnaast mogen ook de chemische schoonmaakmiddelen die bij het schoonmaken worden gebruikt niet vergeten worden. Ook blijkt uit onderzoek dat als het om CO2-uitstoot gaat, het gebruik van stenen mokken ongeveer even erg is als plastic of karton.

Glaswerk

Glaswerk wordt af en toe bij evenementen ingezet om bier in te schenken. Door middel van een borg wordt verzekerd dat glazen worden ingeleverd. Organisatoren staan er helaas niet bij stil dat glaswerk grote gevaren meebrengt als het om de veiligheid gaat. Als een glas breekt, kan dit immers gemakkelijk als steekwapen gebruikt worden. Door voor plastic of karton te kiezen, kan dit voorkomen worden. Op kleine evenementen of op een kantoor, kan glaswerk wel een alternatief voor plastic zijn. In dit geval is het goed om te weten dat dit niet per se duurzamer is dan plastic. Dat heeft net als bij stenen mokken met het afwassen van de bekers te maken.

Kartonnen koffiebekers

Het meest logische alternatief voor plastic koffiebekers is karton. Karton is uitstekend materiaal om te bedrukken, voelt prettig aan om uit te drinken, isoleert en is goed voor het milieu. Het materiaal is daarnaast ook duurzaam, u kunt gemakkelijk een aantal keer hervullen en op deze manier veel verspilling vermijden. Kartonnen koffiebekers kunnen bij Goedkopekoffiebekers.nl ook in een duurzamere variant worden aangekocht, daarbij is gebruikgemaakt van een coating van suikerriet, deze coating is te vergisten en daarmee biologisch afbreekbaar. Zo hoeft er in het gehele geen plastic meer gebruikt te worden. Een uitkomst als het om ons milieu gaat. 

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Koffiebekers meerdere keren gebruiken

Een onderwerp dat wij bij Goedkopekoffiebekers.nl graag aansnijden. Het meerdere keren gebruiken van een koffiebekertjes kan immers grote voordelen voor het milieu opleveren en tegelijk geld besparen. Toch blijkt het lastig om gedrag te veranderen, zeker als medewerkers en klanten er gewend aan zijn om meerdere koffiebekers per dag te gebruiken. In dit artikel laten we zien hoe u dit onderwerp onder de aandacht brengt.

Laat het goede voorbeeld zien

Door zelf het goede voorbeeld te geven en te vertellen over het recyclen van koffiebekers, is de kans groot dat collega’s dit ook gaan doen. Aangezien de meeste organisaties gewend zijn aan drie tot vier bekertjes per dag, zullen één of twee bekertjes een behoorlijk verschil maken. Zeker als u dit meerdere jaren volhoudt loopt het voordeel op. Ook is het goed om in te laten zien dat koffiebekertjes tot een groot deel van het afval behoren. Vroeger was dit de printer, nu deze langzaam verdwijnt zijn het de koffiebekertjes.

Bedrukking op koffiebekers

Koffiebekers kunt u voorzien van een eigen bedrukking. Vaak wordt voor de huisstijl of een bedrijfslogo gekozen. U kunt echter ook voor een bedrukking met eigen boodschap kiezen. Motiveer medewerkers door middel van een grafisch ontwerp en laat duidelijk weten dat het hergebruiken van koffiebekers loont. Zeker bij kwalitatieve koffiebekers, merkt u dat dit niet onaangenaam is voor medewerkers. Men is graag met duurzaamheid bezig en iedereen wil zijn of haar steentje bijdragen.

Kies voor recyclebare koffiebekers

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u recyclebare koffiebekers bestellen. Deze koffiebekers hebben een biologisch afbreekbare coating en kunnen door middel van vergisting worden afgebroken. Vervolgens kan het overgebleven papier opnieuw in het productieproces worden gebracht en is daar nieuw papier van te maken. Via deze link kunt u zien welke duurzame koffiebekers er bij Goedkopekoffiebekers.nl te bestellen zijn.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Plastic koffiebekers of karton?

Ons kleine kikkerlandje is groot in het drinken van koffie. Er zijn weinig landen die het vaker drinken dan dat wij dat doen, gemiddeld worden er 2 tot 3 kopjes koffie per dag gedronken. Dat is een stevig aantal. Koffie wordt met name op het werk gedronken. Voor veel mensen is het belangrijk dat er altijd verse koffie is. Sommige bedrijven maken er een sport van om het beste kopje te zetten, door betere bonen of snellere machines te gebruiken dan bij andere bedrijven. Dat valt op, ook als er klanten op bezoek zijn. 

Waar schenken we koffie in?

Bij de meeste organisaties wordt koffie uit een kartonnen bekertje gedronken. Tegelijkertijd is plastic populair, plastic is namelijk net iets goedkoper en isoleert door gebruikte technieken steeds beter. Met het oog op duurzaamheid, lijkt karton echter steeds meer aan terrein te winnen. Karton is eenvoudig te recyclen en blijkt beter voor het milieu dan een stenen mok, daar wordt veel water mee verspild bij het afwassen. Kiest u voor plastic of karton?

Plastic koffiebekers

Plastic is ideaal als het om gebruiksgemak gaat. U kunt uw handen niet zo snel branden door de ribbels op het plastic en steeds vaker wordt een isolerende tussenlaag gebruikt. De prijs van plastic bekertjes ligt erg laag, zeker voor grootverbruikers is het daarom aantrekkelijk om voor plastic te kiezen. Als het om duurzaamheid gaat is plastic minder populair, dit heeft met name met het risico dat plastic in de natuur terechtkomt te maken. Als het gebeurt, wordt plastic niet biologisch afgebroken en blijft het in de natuur rondzweven. Kijkt u naar de CO2-uitstoot? Dan maakt het weinig uit of u voor plastic of karton kiest, de uitstoot is voor beide materialen ongeveer gelijk.

Kartonnen koffiebekers

Het mondgevoel van kartonnen koffiebekers is volgens veel gebruikers een stuk prettiger dan plastic. Daarnaast isoleert karton van nature erg goed, waardoor er geen dubbele laag of ribbeling noodzakelijk is zoals bij plastic. 

Kartonnen bekers hebben daarnaast een ander groot voordeel, u kunt ze eenvoudig bedrukken. Ideaal om een persoonlijk karakter aan koffiebekertjes te geven. Zo worden medewerkers en klanten op een positieve manier blootgesteld aan het bedrijfslogo en de huisstijl. Kartonnen bekers lenen zich daarnaast om af te breken en opnieuw in te zetten voor andere doeleinden. Zeker als er gebruik wordt gemaakt van een biologisch afbreekbare coating, iets dat veel producenten van koffiebekers doen en ook bij Goedkopekoffiebekers.nl veelvoorkomend is.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Koffiebekers bij de groothandel bestellen

Staat u op het punt om koffiebekers bij de groothandel te bestellen? Lees dan eerst deze blog. Hier ontdekt u dat koffiebekers bij de groothandel een behoorlijke besparing voor uw organisatie kunnen betekenen. Dit heeft te maken met de prijsverschillen die voor koffiebekers van toepassing zijn. Met name als het om koffiebekers met een bedrukking gaat, zijn er grote verschillen te vinden. Wij zijn een online groothandel, waarbij dit verschil misschien nog iets groter is.

Welke koffiebekers heeft u nodig?

Bij een groothandel kunt u verschillende koffiebekers bestellen. Denk aan koffiebekers voor warme en koude dranken. Het grote verschil tussen deze koffiebekers zit hem in de isolatie, bij warme dranken is er een dikkere wand benodigd. Er kan voor warme of koude dranken zowel plastic als papier gebruikt worden. Bij koude dranken zien we dat er meestal voor plastic gekozen wordt. Dit materiaal is gemakkelijk op te ruimen en voordeliger om aan te schaffen. Met name bij grotere evenementen blijkt plastic een uitkomst. In de kantooromgeving zal men vaker voor karton gaan, aangezien hier met name warme dranken als thee en koffie gedronken worden. Bekijk:

Koffiebekers laten bedrukken

Wilt u koffiebekers laten bedrukken? Dan zijn er behoorlijke besparingen te maken. Veel partijen zijn er niet goed in om efficiënt met het bedrukken van bekers om te gaan. Terwijl een gespecialiseerde partij als Goedkopekoffiebekers.nl niet anders doet. Wij hebben ons volledig toegelegd op de productie en het bedrukken van koffiebekers. Zo kunnen we dit sneller en beter dan andere partijen doen. U kunt kiezen voor een enkelvoudige bedrukking tot en met vijf kleuren en een multi colour bedrukking.

Zelf ontwerpen of laten doen?

Het ontwerpen van koffiebekers is een vak apart. Dit heeft te maken met afwijkende afmetingen en kleuren. Hier gelden zeer specifieke specificaties voor. Op basis van onze criteria kan uw eigen ontwerper een koffiebeker ontwerpen en bedrukken. Ook is het mogelijk om onze ontwerper in te schakelen. Dit is volledig kosteloos en deze weet precies waarop gelet dient te worden.

Grotere bestelling plaatsen voor extra voordeel

Wilt u zoveel mogelijk korting behalen? Dan is het raadzaam om een grotere bestelling te plaatsen. Zo is de kans op korting het grootst. Staffelprijzen kunt u direct via Goedkopekoffiebekers.nl bekijken. Bij zeer grote bestellingen kan er een offerte worden aangevraagd.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Alles over recyclebare koffiebekers

Als het over koffiebekers gaat, hebben we het al snel over het duurzaamheidsaspect van deze bekertjes. Verwacht wordt dat koffiebekers slecht zouden zijn voor het milieu en het veel beter is om een stenen mok te gebruiken en deze af en toe af te spoelen. Men realiseert zich niet dat er bij dit afspoelen veel chemische schoonmaakmiddelen en al snel één of twee liter water gebruikt wordt. Dit is minder goed voor het milieu, onderzoek toont aan dat dit zelf slechter is dan het gebruiken van wegwerpbare koffiebekertjes. Zeker als deze koffiebekertjes meerdere keren gebruikt worden. Het kan gaan om papieren koffiebekers of plastic. Om verscheidene redenen wordt er bij voorkeur vaak voor papier gekozen.

Papieren bekers recyclen

Met name in kantoren, wordt er vaak voor papieren koffiebekers gekozen. Deze zijn zowel voor warme als koude dranken te gebruiken. Ze voelen iets prettiger aan dan plastic en houden de warmte beter vast. Om hetzelfde effect bij plastic bekertjes te bereiken, is het belangrijk om een dikkere laag en ribbels te gebruiken. Dit worden thermobekers genoemd. Al deze bekertjes kunt u bij Goedkopekoffiebekers.nl bestellen.

Duurzame bekers

Onder ´duurzame bekers´ kunt u onder andere koffiebekers vinden die volledig te recyclen zijn. Door deze koffiebekers op de juiste manier in te zamelen en vervolgens te vergisten, is het mogelijk om het materiaal op een organische manier te verteren. Dit vergistingsproces maak het mogelijk om de coating van het koffiebekertje af te breken en het gebruikte papier opnieuw in te zetten voor andere doeleinden. Halo Green Cups worden deze koffiebekers op een toepasselijke manier genoemd.

Plaatst u direct een grotere bestelling via Goedkopekoffiebekers.nl? Dan zijn er behoorlijke staffelkortingen te behalen. Met name als het om bedrukte koffiebekers gaat, is dit verschil goed te merken. Door grotere bestellingen te plaatsen, zijn er immers gemakkelijk arbeidskosten te besparen. Machines hoeven slechts eenmaal ingesteld te worden, ook als het om een grotere oplage gaat.

Wilt u voor zeer scherpe tarieven bekertjes bestellen? Vraag dan een offerte aan. Zo kunnen wij direct berekenen voor welke prijzen er te leveren is.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Koffiebekers in China of Nederland laten bedrukken?

Het laten bedrukken van koffiebekers is een vak apart. Gelukkig hebben wij hier veel ervaring mee. Als u op het punt staat om koffiebekertjes te laten bedrukken, overweegt u dit mogelijk in China of Nederland te doen. In dit artikel laten we zien welke mogelijkheid het meest voor de hand ligt. Ook leggen we uit hoe het bedrukken van koffiebekers werkt bij Goedkopekoffiebekers.nl.

Kleinere bestellingen

Bij enkele duizenden koffiebekers is het logischer om in Nederland te drukken. Dit scheelt enorm wat betreft de levertijd en ook qua transportkosten komt dit beter uit. In Groningen hebben wij onze eigen faciliteit waar koffiebekers bedrukt worden. Binnen enkele dagen kan er een spoedlevering worden gedaan, een enorm voordeel ten opzichte van partijen die koffiebekers in het buitenland laten bedrukken. Als het om kleinere hoeveelheden gaat, wordt meestal gekozen voor een full colour bedrukking. Dit is voordeliger dan een bedrukking waarbij in een beperkt aantal kleuren bedrukt wordt.

Grotere bestellingen

Grotere bestellingen kennen een langere levertijd. Om kosten te besparen zullen de koffiebekers namelijk in China bedrukt worden. Hier kan tegen een lagere prijs bedrukt worden. Om bovenop de productie te zitten, doen wij dit ook in China in een eigen productiefaciliteit. Zo wordt de kwaliteit van de koffiebekers regelmatig gecontroleerd en kunnen we gemakkelijk bijsturen als dat noodzakelijk is. 

Hoe werkt het laten bedrukken van koffiebekers?

U hoeft niet te beslissen waar uw koffiebekers geproduceerd worden. Op basis van de gewenste levertijd, prijzen en drukmethode kan Goedkopekoffiebekers.nl inschatten welke optie het best bij u past.

Bij het laten bedrukken van koffiebekers is het belangrijk dat er een grafisch ontwerp wordt gecreëerd dat past. Zo worden er geen fouten gemaakt als het om de kleuren of het formaat gaat. Om fouten te voorkomen is het mogelijk om het grafisch ontwerp door ons te laten maken. Wilt u zelf een design aanleveren? Dan controleren wij of onze vereisten in acht zijn genomen en wordt er daarna een bedrukking uitgevoerd.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Regelgeving rondom plastic van de Europese Unie

De Europese Raad heeft maatregelen getroffen waarmee de toenemende problematiek van plastic afval wordt aangepakt. In 2018 is er al regelgeving voorgesteld en in maart is dit goedgekeurd door het parlement. In mei is er definitief ingestemd met het voorstel. Bestek, wattenstaafjes en rietjes van plastic zijn vanaf 2021 verboden. Daarnaast is besloten dat lidstaten vanaf 2029 voor 30% gerecycled materiaal moeten gebruiken als het om frisdrankflessen gaat, daarnaast moet 90% van de flessen worden ingezameld. Plastic bekers en andere wegwerpproducten moeten op een andere manier gereduceerd worden. Ook is er besloten dat producenten een grotere bijdrage moeten leveren aan het verwerken en opruimen van plastic producten. Om onze oceaan te redden is er extra aandacht voor visnetten, het gebruik daarvan moet gereguleerd worden.

Zoals Frans Timmermans het zegt: ’’Er is een groeiend besef van urgentie in de Europese gemeenschap dat we er alles aan moeten doen om de vervuiling van onze oceanen tegen te gaan. We introduceren concrete maatregelen om het gebruik van single-use plastics te reduceren. De nieuwe regels zijn bevorderlijk voor de gezondheid van onze inwoners en beschermen de natuurlijke omgeving, en promoten tegelijkertijd duurzame productie en consumptie.’’

Hoe speelt Goedkopekoffiebekers.nl in op een vermindering van plastic?

Naast onze plastic bekertjes zijn wij enorm verbreed al het om het assortiment gaat. Zo houden wij ons met duurzame initiatieven bezig. Onder andere hebben wij Halo Green Cups op de markt gebracht, een duurzaam alternatief voor traditionele koffiebekers. Bijzonder aan deze koffiebekers is dat ze CO2-neutraal worden getransporteerd, biologisch afbreekbaar zijn en ook de productie op een duurzame manier verloopt. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u koffiebekertjes van FSC karton bestellen. Ook zijn er koffiebekers waarbij een biologisch afbreekbare coating gebruikt is.

Al onze koffiebekers zijn voor lage prijzen te bestellen. Zeker als u voor koffiebekers met een bedrukking kiest zijn er behoorlijke bedragen te besparen. Dit heeft te maken met onze eigen machines en een faciliteit in China waar gebruik van wordt gemaakt. Ook heeft dit te maken met de schaal waarop dit gebeurt. Hierdoor kunnen koffiebekers veel goedkoper geproduceerd worden.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Wat zijn de vereisten voor FSC-karton in 2019?

FSC staat voor Forest Stewardship Council. In het Nederlands zou dit vertaald kunnen worden als: de Raad voor Goed Bosbeheer. FSC houdt een lijst van drukkerijen en papierleveranciers bij die het FSC-keurmerk dragen. In de kern draait het er bij het FSC-keurmerk om dat u de zekerheid heeft dat grondstoffen zoals papier uit verantwoord beheerde bossen komen. Zo weet u zeker dat de grondstoffen die gebruikt zijn niet uit oerbossen komen. Aan het productieproces worden door FSC geen speciale eisen gesteld. Bij FSC staat het op de juiste manier beheersen van een bos centraal, dit doen zij wereldwijd.

Het keurmerk is in 1993 in het leven geroepen om bossen wereldwijd op een correcte manier te beheersen. FSC heeft wereldwijde standaarden gecreëerd, waardoor een verantwoord bosbeheer mogelijk werd. FSC maakt het voor eigenaren van een bos mogelijk om zich op de juiste manier te onderscheiden. Het keurmerk is in het leven geroepen door maatschappelijk organisaties, bedrijven en inheemse-volkerenorganisaties.

Waarom FSC karton?

Als organisatie is het goed om met FSC karton te werken. Door met FSC gecertificeerde leveranciers te werken kan gewaarborgd worden dat pulp of hout uit duurzame bossen komt.  Door FSC in het beleid op te nemen, zal dit een stok achter de deur zijn om te monitoren en rapporteren op het gebied van duurzaamheid. FSC heeft een certificaat database waarin u precies kunt zien welke organisaties er volgens de FSC vereisten werken.

Goedkopekoffiebekers.nl en FSC

Wilt u het verschil maken? Kijk dan eens naar de ‘Make a difference cup’ van Goedkopekoffiebekers.nl. Deze koffiebekers communiceren dat een koffiebeker meerdere keren gebruikt kan worden en is van FSC papier gemaakt. Als disposables opnieuw worden gebruikt is dit een beter alternatief dan stenen mokken. Zo wordt er geen (warm) water verspild en kunt u dezelfde beker een aantal keer gebruiken.

De bekers zijn in dozen van 2.500 stuks te bestellen. Voor een fulltime medewerker kunt u op een verbruik van duizend bekertjes per jaar rekenen. In verband met interessante staffelprijzen kiezen de meeste organisaties ervoor om direct voor 1 jaar koffiebekertjes in te slaan.

Wilt u ook andere duurzame koffiebekers bekijken? Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn er verschillende opties. Wij hebben biologisch afbreekbare koffiebekers van 100% hernieuwbare grondstoffen (PLA coating) en bekers van FSC karton die recyclebaar zijn.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Hoe werkt het laten bedrukken van koffiebekers?

Het laten bedrukken van koffiebekers geeft een persoonlijke stijl aan uw koffiebekers. Leuk voor medewerkers en bezoekers die langskomen. Hieruit spreekt de trots die er in jullie organisatie heerst. Een stukje herkenbaarheid en reclame bij het drinken van koffie of thee.

Wilt u uw koffiebekers laten bedrukken? Dan kunt u dit bij Goedkopekoffiebekers.nl laten doen. Wij zijn gespecialiseerd in het laten bedrukken van koffiebekers en bieden hierin verschillende mogelijkheden. Er zijn twee methodes waar wij gebruik van maken. U kunt voor een full colour bedrukking kiezen en een beperkt aantal kleuren (maximaal vijf). Voor grotere aantallen is het voordelig om voor een beperkt aantal kleuren te kiezen, voor kleinere oplages bent u aangewezen op een full colour bedrukking.

Ontwerp laten maken

U kunt een ontwerp laten maken door Goedkopekoffiebekers.nl. Onze grafisch ontwerper gaat daar op basis van uw wensen mee aan de slag. Een grafisch ontwerp kan kosteloos worden aangeleverd, in uw eigen huisstijl en desgewenst met bedrijfslogo. Wilt u voor een eigen ontwerp gaan? Dan kunt u dit op basis van onze eisen bij ons aanleveren. Deze zijn hier te vinden. Zo weet u zeker dat uw koffiebekers op de juiste manier bedrukt worden. Denk aan de positionering van uw ontwerp, de kwaliteit van het grafische ontwerp en de manier waarop kleuren getoond worden.

Welke koffiebekers heeft u nodig?

Koffiebekers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. 150 cc of 180 cc wordt meestal gekozen als standaard variant. Daarnaast is het mogelijk om een aantal andere varianten aan te bieden. Voor grote cappuccino’s of een espresso is een kleine of grote variant benodigd. Deze formaten kennen andere verhoudingen en hebben een andere bedrukking nodig. Houd hier rekening mee bij het aanleveren van een grafisch ontwerp. Als u het grafische ontwerp door ons laten maken, nemen wij dit op ons.

Hoeveel koffiebekers heeft u nodig?

Koopt uw koffiebekers in voor een kantooromgeving en komen er af en toe klanten langs? Dan kunt u bij het inkopen van koffiebekers een jaarlijkse voorraad van 1.000 koffiebekers per persoon aanhouden. Lukt het niet om al deze koffiebekers op te slaan? Dan kan Goedkopekoffiebekers.nl daar eventueel bij helpen door koffiebekers in het eigen magazijn te laten staan. Vervolgens kunnen er koffiebekers worden uitgestuurd als er nieuwe voorraad benodigd is.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie