Grote plastic bekers en kleine plastic bekers

Gaat u binnenkort een evenement of festival organiseren? Dan wilt u ongetwijfeld plastic bekers gebruiken. Zo kunt u uw gasten zo goed mogelijk voorzien van de juiste bekers om fris of bier uit te drinken.

Wanneer u voorraad voor het evenement inslaat, is het goed om te kijken aan welk soort plastic bekers u behoefte heeft. Het verkeerde product kan er zomaar toe leiden dat u uw klanten niet op de perfecte manier kunt voorzien van de ideale ervaring op uw festival of andere evenement. Drankjes van 300ml passen tenslotte niet in een plastic beker van 150ml en u wilt uw gasten de juiste dosering geven als daarom gevraagd wordt.

Het voordeel van grote plastic bekers

Vooral bij grote plastic bekers moet u kijken welke maat u precies nodig heeft. U kunt onder andere gaan voor versies van 300ml, 330ml en 500ml. Het hangt volledig af van de drankjes die u van plan bent te serveren. Voor normale glazen fris en bier zijn grote plastic bekers met een inhoud van 300ml voldoende, als u bijvoorbeeld een blikje fris in de bekers wilt gieten moet u voor de variant van 330ml kiezen.

De variant van 500ml is vooral populair op festivals en evenementen waar bier wordt geschonken. Halve liters bier worden daar veelvuldig gedronken en op dat moment is het goed dat u bekers heeft waarmee u deze drankjes aan uw klanten kunt geven. Grote plastic bekers zijn ideaal als u in één keer veel volume wilt verkopen, maar u moet er ook rekening mee houden dat bezoekers minder snel terugkomen voor een nieuw drankje, want het duurt even voordat zij het drankje hebben genuttigd.

Het voordeel van kleine plastic bekers

Voor evenementen waar u bescheiden met alcohol wilt zijn, is het slim om gebruik te maken van kleine plastic bekers. Deze bekers bieden voldoende inhoud voor een lekker glaasje fris, een klein biertje of een glas wijn. Hiermee kunt u onder controle houden hoeveel er door uw gasten gedronken wordt.

Bovendien zijn kleine plastic bekers duurzamer dan grotere bekers. Daarbij bieden kleine plastic bekers het voordeel dat men sneller terugkomt om te bestellen. Dat biedt op dat moment weer nieuwe mogelijkheden om andere producten te verkopen. Kleine plastic bekers kunnen een hoge extra marge opleveren, als het formaat op de juiste manier wordt ingezet.

Plastic bekers: groot of klein?

Als u voor uw evenement een keuze maakt wanneer het om plastic bekers gaat, kunt u het beste refereren naar de bovenstaande volumes en cases. Bij Goedkopekoffiebekers.nl helpen wij u graag om de juiste plastic bekers voor uw evenement te vinden. Bekijk nu direct ons assortiment aan plastic bekers >>

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze tussen grote en kleine plastic bekers? Neem dan gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van advies en helpen u. U kunt ons telefonisch bereiken via (0) 050 7200447 of via de live chat op deze pagina om ons professionele advies vragen.

Geplaatst in Geen categorie

Wegwerpbekers kiezen binnen 5 minuten

Wegwerpbekers zijn ideaal wanneer u sap of smoothies verkoopt en voor verschillende drankjes tijdens festivals en talloze andere gelegenheden. We zien wegwerpbekers ook steeds vaker terug op kantoren en andere zakelijke locaties. Wegwerpbekers zijn vooral populair om het feit dat u deze, zoals de naam al aangeeft, simpelweg kunt wegwerpen zodra ze gebruikt zijn.

Dat biedt een flink voordeel op de gebruikelijke bekers en glazen die keer op keer afgewassen moeten worden. Zo zijn de wegwerpbekers vooral populair op locaties waar geen vaatwasmachine staat, omdat ze na gebruik in de prullenbak gedeponeerd kunnen worden. Bovendien is het relatief goedkoop om wegwerpbekers te gebruiken en kunt u er eenvoudig een grote voorraad van aanleggen.

Hoe vindt u de juiste wegwerpbekers?

Met wegwerpbekers kunt u talloze kanten op. Denk er eerst over na welk formaat u precies nodig heeft. Dit is afhankelijk van de drankjes die u gaat aanbieden. Zo zijn er wegwerpbekers voor fris en bier met een inhoud van 30cl en wegwerpbekers voor bijvoorbeeld espresso met een inhoud van slechts 10cl.

Ook kunt u kiezen uit diverse materialen. U kunt wegwerpbekers van karton bestellen, welke ideaal zijn voor het serveren van warme dranken. Het karton biedt voldoende isolatie om de drankjes warm te houden en tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat gebruikers hun vingers niet aan de buitenkant van een wegwerpbeker branden.

Plastic wegwerpbekers zijn prettig voor koude dranken zoals sapjes en bier. Het materiaal is zeer stevig, waardoor de bekertjes niet snel zullen scheuren of breken. Op deze manier kunt u uw personeel en gasten altijd het beste bieden. Plastic wegwerpbekers zijn ook als thermo-variant verkrijgbaar, deze kunt u gebruiken voor warme dranken, zonder dat uw drankjes afkoelen.

Hoeveel wegwerpbekers heeft u nodig?

Bij het kiezen van de juiste wegwerpbekers zult u rekening moeten houden met het aantal bekers dat u de komende tijd nodig heeft. Zo kunt u op basis daarvan de juiste voorraad inslaan. Als u een grote voorraad wilt aanleggen, kiest u sneller voor de wat goedkopere bekers. Wilt u de beste kwaliteit aan uw personeel en gasten bieden? Dan zult u sneller kiezen voor een duurdere beker en mogelijk een iets kleinere voorraad aanleggen, om het risico op verspilling te reduceren.

Bestel direct uw wegwerpbekers

U kunt uw wegwerpbekers vandaag de dag zeer eenvoudig via het internet bestellen. Bij Goedkopekoffiebekers.nl bent u aan het juiste adres voor alles omtrent de materialen die nodig zijn om uw winkel, horecagelegenheid, kantoor of andere omgeving te voorzien van de beste ervaring voor uw klanten.

Bekijk hier direct ons assortiment aan wegwerpbekers en bestel binnen 5 minuten uw nieuwe voorraad:

Bekijk het assortiment aan plastic wegwerpbekers >>

Bekijk het assortiment aan kartonnen wegwerpbekers >>

Geplaatst in Geen categorie

Suikersticks gebruiken of suiker los aanbieden?

We kennen het allemaal: bij het inrichten van de koffiehoek wilt u er zeker van zijn dat u uw personeel en gasten op de beste manier kunt voorzien van de lekkerste drankjes. Daar horen uiteraard ook toevoegingen zoals suiker en melk bij. Er wordt niet altijd nagedacht over de manier waarop suiker het best kan worden aangeboden.

U kunt kiezen uit: suikersticks of suiker los aanbieden. Allebei een uitstekende keuze, het hangt echter af van de situatie of het beter is om suiker in sticks aan te bieden of los uit een suikerpot.

Wanneer kunt u suikersticks gebruiken?

Suikersticks zijn handig wanneer er regelmatig een rij bij de koffieautomaat staat. De rij wordt langer naarmate men steeds suiker met een lepeltje in de koffie of thee moet doen. In dat geval zijn suikersticks een goede optie, want het voorkomt dat de rij voor de koffieautomaat te lang wordt.

Het gebruik van suikersticks is ook aanzienlijk hygiënischer dan het gebruik van suiker uit een suikerpot. De sticks zijn individueel verpakt en de verpakking beschermt tegen vocht. Zo voorkomt u dat suiker gaat kleven, bij een suikerpot komt dit sneller voor.

Door gebruik te maken van suikersticks zorgt u er ook voor dat het gemakkelijker wordt om te doseren. Tenslotte bevat iedere suikerstick 4 gram suiker, terwijl u bij het los aanbieden van suiker niet altijd weet hoeveel suiker er in drankjes verdwijnt. Zeker wanneer uw gasten of personeelsleden op de inname van suiker letten is het prettig als hoeveelheden duidelijk gedoseerd zijn.

Wanneer kunt u suiker los aanbieden?

Het los aanbieden van suiker is vooral handig als er nauwelijks koffie of thee wordt gedronken. In dat geval is het niet nodig om sticks aan te bieden en wilt u mogelijk geen grote hoeveelheden suikersticks inslaan.

Bovendien is het prettig om suiker los aan te bieden als u een horecagelegenheid heeft. In dat geval kunnen bezoekers zelf beslissen hoeveel suiker zij gebruiken. U kunt suiker in een pot met deksel aanbieden. Zo weet u zeker dat de suikerpot tegen viezigheid en vocht beschermd wordt, ook kan er voor een ‘suikerschenker’ worden gekozen.

Welke keuze gaat u maken?

U bepaalt zelf wat u de komende maanden op kantoor, bij u in de winkel of in uw horecagelegenheid gaat gebruiken. Kiest u voor suikersticks? Dan kunt u bij Goedkopekoffiebekers.nl direct suikersticks bestellen. Suikersticks zijn er in verschillende ontwerpen en u kunt uw suikersticks zelfs in een eigen huisstijl laten bedrukken.

Bekijk hier ons assortiment aan suikersticks >>

Geplaatst in Geen categorie

Hoe kan ik anno 2018 een beker bedrukken?

Bekers bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of ontwerp wordt steeds populairder. Het gaat allang niet meer uitsluitend om koffietentjes die een eigen logo op bekertjes laten bedrukken, tegenwoordig doen allerlei organisaties dit.

Het bedrukken van een eigen beker is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf en ook om bezoekers in uw kantoor of winkel te laten zien dat u erin investeert om hen de beste ervaring te bieden. Wanneer uw bekers aansluiten bij de rest van de huisstijl, zal iedere bezoeker of gast daarvan onder de indruk zijn.

Hoe werkt het bedrukken van een beker?

Bij het bedrukken van een beker wordt eerst een ontwerp gemaakt dat mooi om de beker heen past. Slechts een enkel logo van uw bedrijf is vaak niet genoeg. In de meeste situaties heeft u er ook behoefte aan dat het bekertje een mooie kleur heeft, zodat het logo nog beter naar voren komt.

U kunt zelf een ontwerp voor een beker samenstellen. Maar omdat wij bij Goedkopekoffiebekers.nl jaarlijks miljoenen bekers bedrukken bieden wij ook een dienst aan waarbij wij u helpen tot een mooi ontwerp te komen. U kunt dit vervolgens op de bekertjes van uw onderneming gebruiken.

Bekers bedrukken kan al bij een afname vanaf 1.000 stuks. Daarbij heeft u de mogelijkheid om één t/m vijf kleuren op een beker te laten bedrukken. Ideaal als u bijvoorbeeld de volledige beker in een bepaalde kleur wilt bedrukken en u uw logo in het wit, zwart of een andere kleur wilt toevoegen.

Wat kunt u op uw beker laten bedrukken?

Bij het laten bedrukken van bekers kunt u talloze kanten op. Zo is het bij Goedkopekoffiebekers.nl ook mogelijk om full prints op bekers te laten bedrukken, hiermee kunt u bijvoorbeeld foto’s of ander beeldmateriaal aanbrengen.

Over het algemeen moet u bij de meeste aanbieders 3 tot 4 weken wachten voordat bedrukte bekers klaar voor verzending zijn. Dit duurt sommige bedrijven te lang, daarom heeft Goedkopekoffiebekers.nl ervoor gekozen om deze wachttijd te verminderen tot slechts 5 of 15 werkdagen. Zo kunt u uw nieuw bedrukte bekers zo snel mogelijk in gebruik nemen.

Goedkopekoffiebekers.nl voorziet u graag van de beste service op het gebied van koffiebekers. Snelheid, kwaliteit en een lage prijs vinden wij het belangrijkst.

Bekers bedrukken: wat kost het?

Bij het laten bedrukken van bekers moet u allereerst rekening houden met een minimale afname van 1.000 stuks. Daarbij moet u bedenken welk soort beker u wilt laten bedrukken: espressobekers, koffiebekers of bekers met een deksel. U kunt kiezen uit allerlei soorten bekers. Het laten bedrukken van koffiebekers kan al vanaf €275,- voor 1.000 stuks. Het bedrukken van bekers wordt goedkoper naarmate u meer bekers laat bedrukken.

Bekijk hier het totale assortiment dat u kunt laten bedrukken >>

Geplaatst in Geen categorie

Kartonnen koffiebekers of plastic koffiebekers?

Twijfelt u tussen kartonnen en plastic koffiebekers? In dit artikel laten we de verschillen tussen plastic en karton zien. Op basis daarvan kunt u beslissen welk materiaal het best op uw wensen aansluit. Als leverancier van zowel plastic als kartonnen koffiebekers laat Goedkopekoffiebekers.nl u graag de verschillen zien. Gelukkig kunt u bij beide materialen rekenen op het beste van het beste! Wij houden de kwaliteit van onze koffiebekers nauwlettend in de gaten en werken met de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Weet u welke koffiebekers het best bij u passen? Dan laat Goedkopekoffiebekers.nl u graag zien met welke voordelen u te maken krijgt wanneer u een bestelling plaatst.

Kartonnen koffiebekers

Staat u op het punt om kartonnen koffiebekers te bestellen? Dan bent u niet de enigste! Kartonnen koffiebekers worden in tegenstelling tot plastic koffiebekers steeds populairder en dat heeft verschillende redenen. Volgens koffieliefhebbers drinken kartonnen koffiebekers veel prettiger dan bij plastic het geval is. Karton voelt zacht en neemt tegelijk een aangename temperatuur aan, het wordt niet te heet en zal ook isoleren. U brandt uw mond daardoor niet en u kunt op een prettige manier drinken. Daarnaast is karton uitermate geschikt om een bedrukking op te plaatsen. Zo kunt u uw eigen stijl creëren! Prettig wanneer u uw bedrijfslogo of eigen huisstijl op uw koffiebekertjes wilt laten bedrukken.

Plastic koffiebekers

Plastic is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Naast koffie en thee kunt u plastic bekers namelijk ook voor koude dranken gebruiken. In dat geval worden er meestal dunnere bekertjes gebruikt. Daar wordt vaak bier of frisdrank in geschonken. Zoekt u plastic bekers voor bijvoorbeeld smoothies? Ook hier bestaan speciale bekers voor. Plastic bekertjes zijn vaak iets voordeliger dan kartonnen koffiebekers. Daarnaast is het mondgevoel iets anders en wordt er op een andere manier geïsoleerd, in tegenstelling tot karton wordt er bij plastic vaak een ribbel gebruikt. Zo voelt een koffiebekertje koeler aan en blijft de koffie warm.

Koffiebekers bestellen bij Goedkopekoffiebekers.nl

Goedkopekoffiebekers.nl is gespecialsieerd in het leveren en produceren van koffiebekers. Zowel in karton als plastic! Wanneer u koffiebekertjes in karton bestelt is het zelfs mogelijk om de bekertjes te laten bedrukken. Zo kunt u uw koffiebekers verfraaien met uw bedrijfslogo of een grafisch ontwerp. Goedkopekoffiebekers.nl kan dit grafische ontwerp volledig kosteloos voor u maken. Na uw akkoord worden de koffiebekers geproduceerd.

Bestelt u uw koffiebekers vandaag voor 16:00? Dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd! Wanneer u uw koffiebekers laat bedrukken duurt dit iets langer. Plaatst u een grote bestelling of wilt u direct uw gehele jaarvoorraad bestellen? Dan kunt u het best een offerte op maat laten maken.

U bereikt ons via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!

Geplaatst in Geen categorie

Jaarvoorraad koffiebekertjes bestellen: hoe werkt dat?

Wanneer u koffiebekertjes nodig heeft is het belangrijk dat u de juiste bekertjes bestelt. In dit artikel hebben we het zowel over de bekertjes zelf als over hoe u er zeker van kunt zijn de juiste prijs te betalen. U ontdekt hoe het bestellen van uw jaarvoorraad precies werkt en hoe u op deze manier kosten kunt besparen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt!

Kartonnen bekers bestellen

Kartonnen koffiebekers zijn in verschillende soorten en maten te bestellen. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u onder andere 100% biologisch afbreekbare varianten bestellen. Deze bekers zijn biologisch afbreekbaar door een speciale coating die voor deze koffiebekers gebruikt is.

Omdat de koffiebekers in eigen beheer geproduceerd worden weten we zeker dat de kwaliteit in orde is. Zo zijn de koffiebekertjes volledig lekvrij en zijn ze in verschillende soorten te bestellen. Vooral wat betreft de maatvoering is er van alles mogelijk! U kunt voor kleine, middelgrote en grote kartonnen bekers kiezen. Wat betreft de opdruk kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Kies voor de klassieke Schotse ruit, ga voor een romantisch vormgegeven koffiebeker of kies voor een modernere stijl. Wilt u uw koffiebekers laten bedrukken of gaat u liever voor plastic koffiebekertjes? Het is beide mogelijk.

Plastic bekers bestellen

Als alternatief voor kartonnen koffiebekers kunt u uiteraard ook voor plastic kiezen. Plastic bekers zijn voor oneindig veel doeleinden inzetbaar. Denk aan thee, water, koffie, bier en andere dranken! Plastic bekers zijn leverbaar tussen de 150CC tot en met 300CC. Ze zijn daarmee geschikt voor alle gangbare koffieautomaten. De dikkere varianten zijn geschikt voor warme dranken en de dunnere varianten uitsluitend voor koude dranken.

Geld besparen en complete jaarvoorraad bestellen

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u grote aantallen tegelijk bestellen. Wilt u uw volledige jaarvoorraad in één keer bestellen? Dan kunt u rekenen op behoorlijke kortingen. Dit heeft te maken met staffelprijzen of ziet u terug in een offerte die op maat kan worden aangevraagd. Kunt u uw volledig jaarvoorraad niet zelf opslaan? Dan doen wij dat! Steeds wanneer u nieuwe koffiebekers nodig heeft kunt u dat aangeven en worden deze verstuurd. Wanneer uw koffiebekers op zijn kunt u nieuwe voorraad laten produceren.

Waarom is Goedkopekoffiebekers.nl kwalitatief goed en tegelijk ook scherp geprijsd?

Bijzonder aan Goedkopekoffiebekers.nl is het feit dat er volledig in eigen beheer wordt geproduceerd. Op deze manier kan de kwaliteit op ieder moment bewaakt worden en kan er aan de hoogste kwaliteitsstandaarden worden voldaan. Dit heeft te maken met een eigen productiefaciliteit in China en Groningen. Doordat het produceren en uitsturen van koffiebekers volledig in eigen beheer gebeurt kunnen er kleinere marges worden doorberekend. Zo weet u zeker dat Goedkopekoffiebekers.nl ook echt de goedkoopste is!

U bereikt ons via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!

Geplaatst in Geen categorie

Roerstaafjes van hout of plastic gebruiken?

Bent u bezig met het inkopen van roerstaafjes? Dan vraagt u zich mogelijk af of er roerstaafjes van plastic of hout benodigd zijn. In dit artikel bekijken we de verschillen en kunt u een afgewogen beslissing maken.

Wanneer u koffie, thee of soep drinkt is het belangrijk dat er geroerd kan worden. Met een simpele polsbeweging kan melk(poeder), suiker of soep door een warme vloeistof worden verspreid. Zo kunt u direct genieten van uw soep, koffie of thee!

Bij Goedkopekoffiebekers.nl hebben we nagedacht over de manier waarop roerstaafjes gebruikt worden en hebben we onderzocht waar de behoefte precies ligt. Al snel kwamen we erachter dat er naast plastic roerstaafjes ook steeds vaker roerstaafjes van hout gebruikt worden. Dit heeft te maken met het natuurlijke en neutrale karakter van hout, het ziet er leuk uit en doet niets met de smaak. Daarnaast is plastic ook nog steeds populair. Dit heeft te maken met de lage prijs van het materiaal en het gemak waarmee u deze roerstaafjes kunt gebruiken.

Roerstaafjes van plastic

Kiest u voor plastic roerstaafjes? Dan is het belangrijk dat deze sterk genoeg zijn. Bij Goedkopekoffiebekers.nl heeft men er in het bijzonder op gelet dat plastic roerstaafjes niet breken of smelten wanneer ze gebruikt worden. Dit heeft te maken met de eigenschappen van het materiaal en de uitstekende kwaliteit.

Daarnaast is het belangrijk dat roerstaafjes geen smaak afgeven en zo lang mogelijk goed blijven. Goedkopekoffiebekers.nl heeft voor plastic roerstaafjes van polystyreen gekozen, dit materiaal is enorm stevig en ideaal voor hete koffie, thee of soep. Standaard worden deze plastic roerstaafjes in een handige dispenser aangeleverd. Wilt u roerstaafjes in een meer klassieke dispenser bestellen? Ga dan voor deze variant.

Roerstaafjes van hout

Naast roerstaafjes van plastic kunt u ook voor roerstaafjes van hout kiezen. Roerstaafjes van FSC hout komen uit gecontroleerde bossen en zijn op een duurzame manier verwerkt. Prettig aan de roerstaafjes van hout is dat u deze zowel in een 11 cm variant als 14 cm variant kunt bestellen. Zeker als er met bekers in verschillende maatvoeringen wordt gewerkt is het prettig wanneer u uit verschillende lengtes kunt kiezen. Deze houten roerstaafjes geven net als plastic roerstaafjes geen vreemde smaak af. U kunt houten roerstaafjes in een handige dispenser bestellen en ze vervolgens direct gebruiken.

Dispenser met roerstaafjes, suikersticks en creamers

Gebruikt u roerstaafjes in combinatie met suikersticks en creamers? Waarschijnlijk wel! Goedkopekoffiebekers.nl heeft daarom een voordeelpakket van deze drie dispensers gemaakt. Zo heeft u alles bij de hand en kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of soep. Alle benodigdheden staan klaar!

Dit totaalpakket bestaat uit 600 suikersticks, 600 creamers en 2.000 roerstaafjes! Wanneer u meerdere van deze totaalpakketten bestelt kunt u op een interessante korting rekenen. Vraag voor grote aantallen een offerte aan. Goedkopekoffiebekers.nl kan op ieder moment een scherpe prijs afgeven. U kunt uw bestelling morgen al thuis verwachten wanneer er voor 16:00 besteld is!

U bereikt ons via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!

Geplaatst in Geen categorie

Meer omzet genereren met koffie to go

Wanneer u koffie to go verkoopt zijn er verschillende mogelijkheden om uw omzet te verhogen. In dit artikel nemen we een aantal ideeën met u door.

Werk met een giftcard

Om het drinken van koffie to go te stimuleren is het verstandig om met zoiets als een giftcard te werken. Zo wordt het drinken van koffie gestimuleerd en komt men na verloop van tijd terug om uw spaaracties te incasseren. De tevredenheid van klanten zal hierdoor vergroot worden en het wordt aantrekkelijker om koffie te kopen wanneer er een spaaractie loopt. Ook bedrijven als Starbucks en Douwe Egberts werken met dit systeem.

Limiteer het aantal zitplaatsen

Als u meer koffie to go wilt verkopen is het belangrijk om te laten zien waar u precies op gericht bent. Gaat het in uw koffietent om gratis WiFi en zitplaatsen waaraan gewerkt kan worden of ligt de focus op het koffie to go concept? Wanneer er minder zitplaatsen worden aangeboden worden er automatisch meer koffie to go producten besteld. Ook ontstaat er op deze manier meer ruimte voor een kassa, uitgiftepunt en koffiemachines. Wanneer u focust op koffie to go dient dit duidelijk te zijn.

Faciliteer de juiste koffie to go bekers

Naast uitstekende koffie is het van belang dat koffie op de juiste manier wordt uitgeserveerd. Een belangrijk voorwaarde daarvoor zijn koffie to bekers. Bij Goedkopekoffiebekers.nl bieden we verschillende koffie to go bekers aan. Deze koffie to go bekers zijn te gebruiken in een koffietent en zijn ideaal wanneer er koffie moet worden meegenomen. Tevens kunt u bij Goedkopekoffiebekers.nl handige draagtrays vinden waar koffie in kan worden meegenomen. Dit maakt het dragen van meerdere koffiebekertjes een stuk eenvoudiger en voorkomt blaren.

Vergeet de branding van uw koffiebekers niet

Om het koffie to go concept te promoten is het belangrijk dat het voldoende wordt uitgedragen. Zo wordt de naamsbekendheid van uw koffietent vergroot en is de kans groter dat dit extra klanten oplevert. Dit kan door middel van de juiste bedrukking op koffiebekers. Goedkopekoffiebekers.nl maakt het mogelijk om uw grafische ontwerp te laten bedrukken. Eventueel kunnen wij een grafisch ontwerp zelfs kosteloos voor u maken! Wanneer u veel koffiebekers tegelijk bestelt is het bedrukken van koffie to go bekers relatief goedkoop. Gaat u voor zeer grote aantallen? Dan kunt u het best een offerte aanvragen.

Koffiebekers inkopen bij Goedkopekoffiebekers.nl

Wilt u meer weten over de manier waarop Goedkopekoffiebekers.nl werkt of wil u een unieke aanbieding ontvangen? Wij helpen u graag!

U kunt ons bereiken via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!

Geplaatst in Geen categorie

Bier in plastic of glas aanbieden

Tijdens het organiseren van een feest of ander evenement wordt er vaak tussen glaswerk en plastic getwijfeld. Afhankelijk van het type evenement is bier of plastic effectiever en moet er daarom een afgewogen keuze gemaakt worden. Wanneer u twijfelt tussen glas of plastic kunt u door middel van dit artikel de juiste afweging maken.

Voordelen van plastic bekertjes voor bier

Kiest u voor plastic bekertjes? Dan kunt u van de volgende voordelen profiteren:

  • Plastic bekertjes zijn goedkoper dan glas.

Met name bij grotere evenementen kost het veel tijd en energie om het glaswerk op orde te houden. Denk aan het inzamelen van glas, glas dat kapot valt en glas dat afgewassen moet worden. Bij plastic bekertjes is er geen sprake van al dit soort problemen! Plastic bekertjes kunnen direct worden weggegooid nadat ze gebruikt zijn. U heeft er geen omkijken naar!

  • Plastic bekertjes zijn veiliger dan glas.

Glazen kunnen breken of veranderen in een gevaarlijk object. Zeker wanneer er agressie ontstaat of als het druk is kan dit voor ongelukken zorgen. Ook schaaf- en snijwonden vormen in dat geval een risico! Wanneer er plastic bekertjes gebruikt worden kan er niets gebeuren.

  • Plastic is niet slechter voor het milieu dan glas.

Tegenwoordig is het geen probleem om plastic grotendeels te recyclen. Wanneer plastic na afloop van een evenement wordt opgehaald kan het door verschillende bedrijven worden omgesmolten voor nieuw plastic. Daarnaast is de levensduur van glaswerk vrij beperkt en kost het recyclen van glas meer energie. Ook wordt er water verspild bij het steeds opnieuw schoonmaken van glas. Bij plastic is dit niet het geval!

Voordelen van bier in glas

Tijdens sommige gelegenheden is plastic niet gepast en kunt u beter overstappen op plastic. Houd er echter rekening mee dat er genoeg afwassers aanwezig zijn en die bierglazen nooit op kunnen raken. Daarnaast is het prettig als er iemand rondloopt die glas ophaalt en eventueel glas kan opruimen als er iets valt. Glas ziet er iets chiquer uit en geeft volgens veel bierdrinkers geen vreemde smaak af. Bij plastic is dit echter ook niet het geval! De plastic bierglazen van Goedkopekoffiebekers.nl zijn volledig smaak- en geurloos.

Plastic bekertjes bestellen bij Goedkopekoffiebekers.nl

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u verschillende plastic bekers voor bier bestellen. Zo kunt u een bierbeker van 250CC en 300CC bestellen. Bestelt u meerdere plastic bekertjes tegelijk? Dan kunt u rekenen op korting. Vraag eventueel een offerte aan voor de best mogelijke prijs.

U kunt ons bereiken via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!

Geplaatst in Geen categorie

Cup-a-Soup op het werk aanbieden: alle benodigdheden

Overweegt u Cup-a-Soup op het werk mogelijk te maken? In dit artikel ontdekt u de voordelen van Cup-a-Soup op het werk en ziet u welke benodigdheden het belangrijkst zijn.

Voordelen van Cup-a-Soup op het werk aanbieden

Wanneer u Cup-a-Soup op het werk aanbiedt profiteert men van verschillende voordelen! Zo is Cup-a-Soup snel klaar omdat u het op een eenvoudige manier kunt opwarmen met heet water. Wanneer u wacht tot het water de juiste temperatuur bereikt kan de soep vervolgens direct worden gedronken. Cup-a-Soup is rijk aan zout en beschikt over voldoende water. Genoeg om gehydrateerd te blijven! Zowel in de winter wanneer er een kachel brandt als in de zomer wanneer het zonnetje schijnt.

Wordt er overgewerkt? Dan heeft men er niet direct zin in om op het werk te eten. In dat geval kan Cup-a-Soup een uitkomst bieden en houdt men het net iets langer vol. De hartige trek wordt op deze manier bevredigd en brengt weer nieuwe krachten los.

Cup-a-Soup biedt een assortiment van allerlei verschillende soorten soep aan. Op deze manier weet u zeker dat collega’s niets te kort komen en kan iedereen voor een passende smaak kiezen. Bij Cup-a-Soup wordt er met name gevarieerd wat betreft groente en interessante combinaties met kruiden. Doordat deze smaken steeds veranderen en er ook een aantal vaste smaken in het assortiment zitten blijft Cup-a-Soup een prettige aanvulling op de koffie en thee die vaak al wordt aangeboden.

Benodigdheden voor Cup-a-Soup op het werk aanbieden

Wanneer er een uitgiftepunt voor Cup-a-Soup is heeft u daar uiteraard ook kokend water en bekertjes voor nodig. De kartonnen soepbekers van Goedkopekoffiebekers.nl zijn daar uitermate geschikt voor. U kunt deze soepbekers in 180CC, 230CC, 300CC en 360CC bestellen. Veel organisaties kiezen voor drie verschillende formaten.

De normale bekers van Cup-a-Soup zijn aan de prijzige kant. Bij dit alternatief van Goedkopekoffiebekers.nl is dat niet het geval. Beslist u direct een grote hoeveelheid te bestellen? Dan kunt u zelfs korting krijgen. Bij zeer grote hoeveelheden kan er een offerte op maat worden gemaakt. Er is bij Goedkopekoffiebekers.nl voor gelijksoortige formaten gekozen als bij Cup-a-Soup. Daarnaast is ook het materiaal gelijkwaardig aan dat van Cup-a-Soup en zijn de vrolijke prints van Goedkopekoffiebekers.nl zelfs een stuk stimulerender!

Om Cup-a-Soup klaar te maken is het daarnaast ook belangrijk om roerstaafjes te bestellen. Met behulp van een roerstaafje kan Cup-a-Soup op de juiste manier gemengd worden en weet u zeker dat het eindresultaat naar wens is. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u kiezen voor roerstaafjes van plastic of hout.

U kunt ons bereiken via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!

Geplaatst in Geen categorie