Koffie to go bekers laten bedrukken

Wilt u koffie to go bekers laten bedrukken? Dan zijn er een aantal aandachtspunten waar u op moet letten. Deze gaan we in dit artikel met u doornemen. Zo kunt u direct koffie to go bekers laten bedrukken en een bestelling plaatsen.

Soorten koffie to go bekers

Bij Goedkopekoffiebekers.nl bieden we verschillende soorten koffie to go bekers aan. Handig als u een meeneemogelijkheid biedt voor uw klanten of medewerkers. Om uw koffie to go bekers een gezicht te geven, is het mogelijk om voor een eigen grafisch ontwerp te kiezen. U kunt dit grafisch ontwerp zelf of door ons laten maken. Wij kunnen koffie to go bekers in verschillende formaten aanleveren. Ze zijn per doos te bestellen en worden via onze eigen faciliteit in Groningen of China gefabriceerd.

Meerkleurige bedrukking of één tot en met vijf kleuren

Gaat u voor koffiebekers met meerdere kleuren? Dan kiest voor een meerkleurige bedrukking. Het grote voordeel daarvan is dat u al vanaf 1.000 stuks bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt bestellen. Deksels zijn los bij te bestellen, dit geldt voor alle kartonnen koffiebekers die u in ons assortiment vindt. Ook deze zijn vanaf 1.000 stuks te bestellen.

Heeft u genoeg aan één tot en met vijf kleuren? Dan kunt u vanaf 5.000 stuks voor een voordelige manier van bedrukken kiezen. Afhankelijk van uw grafische ontwerp kiest u voor een meerkleurige bedrukking of één tot en met vijf kleuren. Belangrijk is om hier tijdens het grafisch ontwerp al rekening mee te houden. U kunt bij ons aangeven voor welke variant u kiest of u kunt uw grafisch ontwerper hier rekening mee laten houden.

Grafisch ontwerp zelf maken of aanleveren

Wilt u zelf een grafisch ontwerp maken (of uw grafisch ontwerper)? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de technische aandachtspunten bij het het maken van een eigen ontwerp. Gelukkig wordt uw grafische ontwerp ook nog gecontroleerd voor wij aan de slag zijn, zo kunt u er zeker van zijn dat het ontwerp zo wordt als u in gedachte had. Bij het aanleveren van een grafisch ontwerp is het belangrijk om rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

 • Vraag Goedkopekoffiebekers.nl om een template dat gebruikt kan worden, hierin kan het grafische ontwerp worden gemaakt
 • Lever het grafische ontwerp voor uw koffie to go beker aan in ESP of PDF
 • Lever PMS nummers aan die bij de gekozen kleuren passen
 • Gebruik geen belangrijke visualisaties of tekst aan de zijkant van uw ontwerp in verband met onze snijmarge van 3 mm

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Recycling-initiatief van koffiebekers Starbucks

Sinds het voorjaar van 2018 is Starbucks een recycling-initiatief gestart. Klanten van Starbucks kunnen de bekers van Starbucks teruggeven en vervolgens zal Starbucks deze bekers op de juiste manier verwerken. Zij kunnen de ingeleverde bekers tot nieuwe producten van papier laten verwerken. In Nederland is Starbucks met een test in Amsterdam, Utrecht en Den Haag gestart. Starbucks heeft daarnaast aangegeven dat ze het initiatief willen uitbreiden naar andere Nederlandse steden. Eerder was Starbucks al succesvol met dit initiatief in Britse winkels. In samenwerking met Essity en Suez worden de papieren bekers vervolgens verwerkt en kunnen er andere papieren producten van het materiaal gemaakt worden. Starbucks biedt klanten korting die een eigen koffiebeker meenemen, in het restaurant worden er keramische mokken aangeboden.

Recyclen volgens Halo Green Cups

Bij het recyclen van koffiebekers is het belangrijk dat materiaal op de juiste manier verwerkt wordt. Net als Starbucks realiseren wij dit ons ook! Wij gaan hier echter nog een stapje verder in. Zo hebben wij Halo Green Cups in het leven geroepen. Deze koffiebekers zijn biologisch afbreekbaar en kunnen daardoor op een optimale manier vergist worden. Wij staren ons niet blind op de koffiebeker en realiseren ons dat de processen om een koffiebeker heen ook invloed hebben. Wij kiezen er daarom voor om u op de volgende manier te ondersteunen wanneer het om duurzaamheid gaat:

 • CO2-uitstoot neutraliseren wat betreft het transport

Wij realiseren ons dat er bij het het transporten van koffiebekers sprake is van CO2-uitstoot. Om de CO2-uitstoot van koffiebekers te neutraliseren, kan er elders aan CO2-reductie worden gewerkt of kunnen er bomen worden aangeplant waarmee CO2 uit de lucht wordt gehaald. Bij Halo Green Cups hebben we gekozen voor het ondernemen van projecten waarmee er elders CO2-reductie mogelijk is.

 • Hulp bij inzameling en controle op vervuiling

Om biologisch afbreekbare bekers te vergisten, mag er niet meer dan 3% vervuiling zijn. Wij helpen u bij het controleren van de bekers en zamelen ze op de juiste manier in. Zo kan gegarandeerd worden dat uw koffiebekers op een natuurlijke manier afbreken en er compost ontstaat.

 • Hulp bij het stimuleren van gebruik

Door middel van een bedrukking op de beker, motiveren wij de gebruiker om een beker meerdere keren te gebruiken. Als bekers meerdere keren gebruikt worden, is er namelijk een extra besparing te maken. Zowel wat betreft het besparen van kosten als wanneer het om de impact op het milieu gaat.

Ga naar www.halogreencups.nl om kennis te maken met 100% duurzame koffiebekers en doe een contactaanvraag wanneer er interesse is.

Geplaatst in Geen categorie

Milieu-impact van drinkbekers volgens Stichting Disposables Benelux

Er bestaan veel veronderstellingen wanneer het om de milieuvriendelijkheid van drinkbekers en warme dranken gaat. In dit artikel kunt u de bevindingen van Stichting Disposables Benelux bekijken. Op basis van wetenschappelijk onderzoek is de milieu-impact van drinkbekers door hen onderzocht.

Beker van porselein of aardewerk

Kiest u voor een beker van porselein of aardewerk? Dan zal het u verbazen dat dit niet de milieuvriendelijkste beker is. Als er wordt gekeken naar de levenscyclus, is deze namelijk niet toereikend om het stukje duurzaamheid van deze bekers te garanderen. Zeker als er meerdere malen uit een wegwerpbare beker wordt gedronken, blijken wegwerpbare bekers veel milieuvriendelijker. Dit heeft te maken met het productieproces van porselein of aardewerk en het feit dat de bekers gewassen dienen te worden. Gebruikt u vaker dan vier keer een beker van porselein of aardewerk, zonder deze af te wassen? Pas dan pakt dit milieuvriendelijker uit dan bekers van kunststof.

Beker van plastic

De laatste jaren is er veel verbeterd aan het produceren van plastic bekers. Zo zijn de bekers vooral veel lichter en dunner geworden. Met name tijdens het vervoer brengt dit grote voordelen met zich mee, er wordt hierdoor veel minder CO2 uitgestoten. Dankzij deze ontwikkelingen, kenmerkt de Stichting Disposables Benelux plastic bekers als milieuvriendelijk. Echter mag niet worden vergeten dat plastic soms in de natuur komt, in dat geval is dit daar nauwelijks meer weg te krijgen en kan plastic in het water terecht komen. Niet voor niets heeft de Europese Unie daarom nagedacht over het gebruik van plastic en is er een lijst opgesteld met plastic dat in de toekomst niet meer gebruikt mag worden. Goedkopekoffiebekers.nl begrijpt dat er een einde komt aan plastic bekers en er naar duurzamere alternatieven gekeken moet worden.

Beker van papier

In het geval van koude dranken bent u wat betreft papier het beste af, in dit geval hoeft er namelijk geen speciale coating gebruikt te worden en kan papier eenvoudig worden hergebruikt. Helaas is dit bij warme dranken een ander verhaal en wordt er een coating gebruikt. Veel bekers van papier zijn daardoor niet zo milieuvriendelijk als ze op het eerste oog lijken en moeten de verbrandingsoven in.

Biologisch afbreekbare beker

Voor warme dranken zijn biologisch afbreekbare bekers het milieuvriendelijkst. De bekers kunnen namelijk vergist worden tot compost en laten geen sporen na.

Stichting Disposables Benelux heeft kritiek op het gebruik van biologisch afbreekbare drinkbekers. Deze zouden in theorie vergist kunnen worden, echter gebeurt dit niet altijd. Anno 2011 waren de kosten hier te hoog voor en bleek er geen enkel bedrijf bereid om in dit soort afvalstromen te investeren.

Met Halo Green Cups is Goedkopekoffiebekers.nl een initiatief gestart waarmee de duurzaamheid van uw koffiebekers gegarandeerd wordt. Wij ondersteunen u namelijk bij het inzamelen van koffiebekers en kunnen deze vervolgens opnemen in een vergistingsproces. Zo kunnen wij garanderen dat uw koffiebekers niet in de verbrandingsoven komen en zijn uw koffiebekers 100% duurzaam. Daarnaast compenseren wij de CO2-uitstoot met passende projecten en wordt er papier gebruikt dat over een FSC-keurmerk beschikt. Ga naar www.halogreencups.nl voor het complete verhaal.

Geplaatst in Geen categorie

Harde plastic retourglazen op buitenevenement: voor- en nadelen op een rij

Bij de Universiteit Utrecht is er een oriënterend onderzoek gedaan naar de hygiëne en duurzaamheid bij het gebruik van harde plastic retourglazen op buitenevenementen. In dit artikel bespreken we de uitkomsten van dit onderzoek.

Voordelen van harde plastic retourglazen

 • Het productieproces van polycarbonaat is niet milieuvriendelijk te noemen. Zo worden er zeer veel giftige stoffen gebruikt om tot het eindproduct te komen. Echter is het mogelijk om dit materiaal te recyclen. Wanneer het om retourglazen van plastic gaat zit de winst hem echter niet in de glazen zelf, het zit hem in het gebruik. Er zijn minder wegwerpbekers nodig. Zo verdwijnen er minder bekers in de verbrandingsoven. Per retourglas kan gerekend worden op circa twintig omlopen. In de praktijk kan dit aantal echter niet altijd gehaald worden. Gebruikt u wegwerpbekertjes? Dan kunt u er eventueel voor kiezen om herbruikbaar materiaal te gebruiken, in dat geval gaat het argument van de verbrandingsoven niet op.
 • Retourglazen zijn beter voor de veiligheid tijdens evenementen en zal niet zomaar breken. Zo kunnen retourglazen niet als wapen gebruikt worden. In dit geval is de materiaalkeuze echter wel van belang, zo zijn er plastic glazen die kunnen versplinteren.
 • Plastic isoleert, waardoor een drankje minder snel warm wordt dan bij glas het geval zou zijn.
 • Het gewicht van retourglazen is lichter dan normaal glas. Dit is prettig tijdens het tappen van een biertje en voor de gasten.

Nadelen van harde plastic retourglazen

 • Retourglazen zijn duurder dan wegwerpbekertjes. Voor sommige ondernemers is het niet op te brengen om retourglazen aan te schaffen. Deze kosten al snel zo’n €0,50 per stuk en zeker bij grotere aantallen kan dit flink oplopen. Een wegwerpbekertje is een stuk voordeliger. Daarnaast zitten er veel kosten aan de logistiek van de bekers verbonden. Denk aan het transport, de schoonmaak, het bewaren en de inzameling.
 • Krassen kunnen zorgen voor een hygiënische kwaliteit die onzeker is. Vuiligheid kan zich daardoor aan het materiaal hechten en glazen zijn niet meer schoon te krijgen. Daarnaast kan het materiaal er een stuk minder aantrekkelijk uit gaan zien. Ook mag er niet vergeten worden dat het transport en schoonmaken van retourglazen effect heeft op de milieuvriendelijkheid.

Plastic bekers bestellen bij Goedkopekoffiebekers.nl

Goedkopekoffiebekers.nl onderneemt verschillende initiatieven in het kader van duurzaamheid. Toch zal de transitie een verloop kennen en stappen we niet in één keer af van alles dat met plastic te maken heeft. Zo is het recyclen van plastic glazen in theorie wel mogelijk, maar valt dit in de praktijk vaak tegen en zijn afvalstromen daar nog niet op voorbereid. Daarnaast zijn retourglazen niet voor alle evenementen een oplossing en zijn er nog veel momenten waarop plastic gewenst is. Ook moet er rekening gehouden worden met het transport en schoonmaken van retourglazen, dit maakt het stukje duurzaamheid onzeker.

Voor koffiebekers ligt dit anders, met www.halogreencups.nl hebben wij hier een initiatief voor ontwikkeld en kan het gebruik van koffiebekers daardoor 100% duurzaam zijn.

Gaat u liever voor plastic bekers en ziet u het retoursysteem niet zitten? Bij Goedkopekoffiebekers.nl bieden we bierbekers in drie verschillende maatvoeringen aan. 250 cc, 300 cc en 500 cc.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Plastic bierglazen gebruiken of glas?

Tijdens een evenement is het belangrijk om de veiligheid te garanderen. Zo spelen er allerlei risico’s een rol. Naast het schenken van bier met een lager alcoholpercentage is het mogelijk om een alternatief voor glas te bieden tijdens evenementen. Glas dat breekt kan immers een gevaar vormen tijdens evenementen. Glas kan vervangen worden door veiligheidsglas of plastic glazen. Zo wordt voorkomen dat een gebroken glas als wapen wordt gebruikt en loopt het personeel minder risico op verwondingen. Daarnaast is het prettig dat er tijdens het ophalen van glazen minder risico’s zijn en scherven op de grond geen gevaar vormen. Wilt u weten welke risico’s er aan glas kleven en meer weten over de alternatieven? Lees dan verder in dit artikel.

Risico’s van glas in het uitgaansleven

Dat een glas of fles gebruikt kan worden als steekwapen, is iets dat helaas een gegeven is. Gegevens over het gebruik van glas als wapen zijn landelijk helaas niet bekend. Wel is het zo dat een voorwerp dat als wapen gebruik kan worden onder de Wet Wapens en Munitie valt. Gelukkig zijn er lokaal wel gegevens bekend, zo heeft de gemeente Groningen in 2010 aangetoond dat er bij 7% van de geweldsincidenten wapens werden gebruikt, in een groot deel van de gevallen was er sprake van glas.

Daarnaast blijkt uit Brits onderzoek dat gebroken glas gemakkelijk verwondingen bij personeel en bezoekers kan veroorzaken. Zo bleek uit onderzoek dat een kwart van het personeel zich in een half jaar tijd had verwond aan een gebroken glas. In een derde van de gevallen was er glas in het spel wanneer het om verwondingen bij bezoekers van barren ging.

Alternatieven gebruiken

Op sommige evenementen is het niet toegestaan om uit glas te drinken en is het verplicht om voor een alternatief te kiezen. Dit staat omschreven in de ontheffing artikel 35 Drank- en Horecawet. In deze wet kunnen vastgestelde beleidsregels ten grondslag liggen. De volgende alternatieven liggen voor de hand:

 • Polycarbonaat

Polycarbonaat is gehard plastic, het materiaal is doorzichtig en hard genoeg om niet te breken, het wordt onder andere gebruikt in flessen, cd’s en veiligheidsbrillen. Op veel evenementen worden er retourglazen glazen aangeboden die van polycarbonaat gemaakt zijn. Vaak wordt er borg voor dit soort glazen gevraagd. Zo wordt voorkomen dat de glazen weg worden gegooid en levert men ze netjes in.

 • Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is gehard glas dat sterker is dan gewoon glas. Wanneer dit soort glas kapot gaat, zal het in kleine stukjes uiteenvallen. Precies zoals dat ook bij autoruiten of bushokjes gebeurt.

 • Plastic glazen

Plastic glazen breken niet zo snel. Zelfs niet als ze vallen of als er met de glazen geslagen wordt. De glazen leveren een positieve bijdrage wanneer het om de veiligheid van uw bezoekers gaat.

Plastic glazen gebruiken

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u verschillende soorten glazen van plastic vinden. In ons assortiment vindt u bierbekers in verschillende maatvoeringen en zijn er ook koffiebekertjes van plastic te vinden.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Bedrukte bekers in een kleine of grote oplage laten maken?

Wilt u koffiebekers laten bedrukken? Dan kunt u voor een kleine of grote oplage kiezen. In dit artikel laten we zien wat er betreft aantallen mogelijk is en hoe het bestellen van een grotere hoeveelheid koffiebekers voor korting zal zorgen.

Koffiebekers met meerkleurige bedrukking vanaf 1.000 stuks

Wanneer u voor een kleine oplage kiest, kunt u het best voor een meerkleurige bedrukking kiezen. Houd bij kleine oplages rekening met een iets hogere prijs dan u van een bedrukking in één tot en met vijf kleuren mag verwachten. Een meerkleurige bedrukking wordt gerealiseerd in onze eigen productiefaciliteit in Groningen. De productie is volledig in eigen beheer en kan daardoor direct worden opgestart. Zo zijn spoedklussen geen enkel probleem en zal uw bestelling altijd op tijd klaar zijn. Wij rekenen geen opstartkosten voor het bedrukken van koffiebekers, de prijzen zoals u deze op Goedkopekoffiebekers.nl vindt, zijn de prijzen waar uw koffiebekers daadwerkelijk voor geproduceerd worden. Daarnaast worden er geen kosten gemaakt voor het bezorgen van uw koffiebekers gerekend, uw koffiebekers worden kosteloos toegestuurd.

Koffiebekers met bedrukking in één tot en met vijf kleuren vanaf 5.000 stuks

Wilt u koffiebekers voor een lagere prijs laten bedrukken en komt u uit met een bedrukking in één tot en met vijf kleuren? Dan kunt u tegen een lager tarief koffiebekers laten bedrukken. In dat geval is het mogelijk om uw koffiebekers in grotere aantallen te laten bedrukken voor lagere tarieven. Dit komt door een eigen productiefaciliteit in China, hier kunnen wij de productie gemakkelijk opschalen en voor een lagere kostprijs uitvoeren.

Jaarvoorraad aan koffiebekers bestellen

Bij Goedkopekoffiebekers.nl bieden wij u de mogelijkheid om de gehele jaarvoorraad in één keer te bestellen. Op deze manier maakt u gebruik van het schaalvoordeel dat wij kunnen realiseren en gaat de kostprijs van onze productie flink omlaag. Dit heeft te maken met het instellen van machines en de mogelijkheid om een deel van de productie in China uit te voeren.

Heeft u problemen met het opslaan van de complete jaarvoorraad? Ook daarin kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen de volledige productie opslaan in Baflo en vervolgens in delen aan u uitsturen. Ieder moment waarop u een nieuwe reeks koffiebekers nodig heeft, kunt u een verzoek toesturen en zullen wij koffiebekers uitsturen.

Koffiebekers laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl

Goedkopekoffiebekers.nl ondersteunt u bij het realiseren van bedrukkingen voor uw koffiebekers. Zo helpen wij niet alleen met de bedrukking en het uitsturen, ook kunnen wij u aan een passend grafisch ontwerp helpen. Dit kost u niets en op deze manier weet u zeker dat u aan de specificaties van Goedkopekoffiebekers.nl voldoet. Aan het opleveren van een grafisch ontwerp zitten namelijk specifieke regels verbonden, als uw grafisch ontwerper hier niet aan voldoet, kan er niet gedrukt worden. Hier kunt u deze vereisten terugvinden.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Kartonnen bekertjes gebruiken: voor- en nadelen anno 2018

Overweegt u om kartonnen bekertjes te gebruiken? In dit artikel achterhaalt u welke voor- en nadelen er aan kartonnen bekertjes zitten. Zo kunt u zelf beslissen welke oplossing het best bij u past.

Voordelen van kartonnen bekertjes

Kartonnen koffiebekers kennen de volgende voordelen:

 • U kunt kartonnen koffiebekers laten bedrukken

Wilt u uw koffiebekers een eigen uitstraling geven? Kies dan voor kartonnen koffiebekers met een bedrukking. U kunt kiezen voor een bedrukking met één tot en met vijf kleuren of een meervoudige bedrukking. Wanneer u kiest voor een bedrukking met beperkt aantal kleuren, kunt u uw koffiebekers voor een zeer voordelig tarief laten produceren. Gaat u voor een meervoudige bedrukking? Dan kunt u uw koffiebekers in een kleinere oplage laten bedrukken en zal de kostprijs iets hoger liggen. Dit heeft te maken met de de kostprijs van het productieproces en de kosten die aan het instellen van machines verbonden zitten.

 • Kartonnen koffiebekers met PLA coating passen bij uw duurzame doelstellingen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema. Ook iets waar u tijdens het gebruik van uw disposables rekening mee dient te houden. Zo bewijzen kartonnen koffiebekers met een PLA coating dat ook disposables bij uw duurzame onderneming passen. Deze koffiebekers passen namelijk volledig bij het principe van de circulaire economie. Zo kunnen gebruikte bekers worden vergist en is het mogelijk om er vervolgens compost van te maken. Vanuit de deze compost kunnen er nieuwe bomen groeien waarvan kartonnen koffiebekers te maken zijn. Daarnaast wordt er een PLA coating gebruikt, door de natuurlijk oorsprong van deze coating kan een koffiebeker voor 100% in het vergistingsproces worden opgenomen.

 • Kartonnen koffiebekers zijn niet duur

Kartonnen koffiebekers kunnen grootschalig worden ingekocht, op deze manier zijn behoorlijke schaalvoordelen te maken. Dit kan te maken hebben met een bedrukking op uw koffiebekers, aan het creëren van een serie bedrukte koffiebekers zitten immers opstartkosten verbonden. Daarnaast komt het door schaalvoordeel dat bij de productie van koffiebekers gemaakt wordt. Hoe meer koffiebekers u bestelt, hoe voordeliger het is. De meeste organisaties bestellen in één keer een jaarvoorraad of laten deze bedrukken. Goedkopekoffiebekers.nl kan deze jaarvoorraad vervolgens in delen verzenden.

Nadelen van kartonnen bekertjes

Vaak wordt kartonnen bekers verweten dat ze eenvoudig kunnen scheuren of lekken. Zeker als de bekers vochtig worden schijnt dit probleem nogal eens voor te komen. Gelukkig hoeft u hier met de koffiebekers van Goedkopekoffiebekers.nl helemaal niet bang voor te zijn. Door de coating die voor onze koffiebekers gebruikt wordt, is het mogelijk om de stevigheid van de koffiebekers te garanderen. Daarnaast voortkomt de coating dat er een lekkage aan de bekers zal ontstaan en uw koffiebekers zullen scheuren.

Wilt u de kartonnen koffiebekers van Goedkopekoffiebekers.nl bestellen? Bekijk dan het volledige assortiment via www.goedkopekoffiebekers.nl.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan koffiebekers. U vindt hier verschillende maatvoeringen, materiaalsoorten en benodigdheden. Zo kunt u het drinken van koffie veraangenamen en is het mogelijk om continu koffiebekers op voorraad te hebben. Heeft u benodigdheden als roerstaafjes, suiker of creamersticks nodig? Ook deze kunt u via Goedkopekoffiebekers.nl bestellen.

Ga naar www.halogreencups.nl en ontdek ons initiatief waarmee wij koffiebekers op een duurzame manier produceren.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Zijn wegwerpbekers slecht voor het milieu?

Herbruikbare bekers zijn niet altijd goed voor het milieu. Zo is er veel energie nodig voor de productie van deze bekers en moeten de bekers schoongemaakt worden door een afwasmachine. Hoe zit dit precies met wegwerpbekers en welke milieuvriendelijke mogelijkheden zijn er wat betreft wegwerpbekers? Daar gaan we het in dit artikel over hebben. Zo ontdekt u welke koffiebeker het best bij uw onderneming past en kunt u uw inkoopbeleid hierop aanpassen.

Plastic wegwerpbekers

Plastic wegwerpbekers zijn niet de meest milieubelastende bekers die er zijn. De bekers kunnen gerecycled worden, echter is het in dat geval wel noodzakelijk om bekers op de juiste manier in te zamelen en dat valt in de praktijk niet mee. Het voordeel van plastic wegwerpbekers: er is weinig plastic voor nodig en u kunt ze meerdere keren gebruiken.

Plastic disposables en de Europese Unie

De Europese Unie heeft een lijst samengesteld van producten die in de toekomst niet meer verkocht mogen worden. Deze lijst is samengesteld om zwerfafval tegen te gaan. Er staan onder andere roerstaafjes van plastic en plastic koffiebekers op. Ondanks het feit dat plastic wegwerpbekers gerecycled kunnen worden, lijkt dit in de praktijk niet altijd even goed uit te pakken en komen plastic disposables in de natuur terecht. De Europese Commissie heeft daarom een plan van aanpak gepresenteerd en wil plastic disposables verbieden. Zo kan plastic niet meer in de natuur komen.

Wegwerpbekers van karton met PLA coating

Kartonnen bekers zijn het meest geschikt wanneer u voor duurzaamheid kiest, ook hier geldt echter dat de bekers op de juiste manier ingezameld dienen te worden. Zo kunnen koffiebekers uitsluitend worden afgebroken als we deze op de juiste manier verwerken. Als processen hier niet op zijn ingericht, zal een koffiebeker alsnog in de verbrandingsoven verdwijnen.

100% duurzame koffiebekers

Om koffiebekers te verduurzamen spelen er naast de biologische afbreekbaarheid een aantal randvoorwaarden een rol:

 • Het gebruikte karton dient FSC karton te zijn, waardoor u zeker weet dat er verantwoord bosbeheer is toegepast.
 • Door middel van karton en een speciale PLA coating, zijn koffiebekers volledig biologisch afbreekbaar.
 • Door inzamelbakken in uw organisatie te plaatsen is het gemakkelijk om bekers te deponeren en deze later door iemand op te laten halen. Zo kunt u garanderen dat koffiebekers in de juiste afvalstroom terecht komen. Als afbreekbare koffiebekers op de juiste manier vergist worden, kan er compost van gemaakt worden en zullen ze niet in de verbrandingsoven verdwijnen.
 • Wordt er toch CO2 uitgestoten tijdens het productieproces? Dan kan deze uitstoot gecompenseerd worden met passende initiatieven. Denk aan het aanplanten van bomen of initiatieven waarmee de CO2-uitstoot op een andere locatie in de wereld wordt verminderd.

Via www.halogreencups.nl vindt u meer informatie over een initiatief waarmee wij koffiebekers 100% biologisch afbreekbaar en CO2-neutraal hebben gemaakt. Hier kunt u meer informatie vinden, een video bekijken, onze brochure downloaden en contact opnemen.

Geplaatst in Geen categorie

Koffiebekers gebruiken ter promotie van bedrijf

U wilt uw organisatie op ieder moment op een positieve manier op de kaart zetten. Indirect levert dat nieuwe samenwerkingen op, iets dat van belang is voor de levensvatbaarheid van uw bedrijf. Koffiebekers zijn een uitstekend middel om dit te doen. U kunt koffiebekers meegeven aan uw gasten, voor bijvoorbeeld coffee 2 go en u kunt uw personeelsleden en bezoekers confronteren met uw organisatie als zij koffie binnen uw onderneming drinken.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u ervoor kiezen om koffiebekers te laten bedrukken in de huisstijl en met het bedrijfslogo van uw eigen onderneming.

Voorbeelden van organisaties die koffiebekers gebruiken ter promotie

Op evenementen zien we het steeds vaker terug: bedrijven die gebruikmaken van koffiebekers om de naamsbekendheid te vergroten. The Next Web, een festival dat ieder jaar in Amsterdam wordt gehouden, staat vol met stands waar bedrijven hun eigen technologiebedrijf willen promoten – waaronder Atlassian. Zij doen dit onder andere door een eigen stand te bouwen en hier de beste koffie van het gehele festival te serveren. Op het eerste oog heeft koffie niets te maken met Atlassian, een organisatie die software voor bedrijven maakt, maar doordat er velen in aanraking komen met het logo van dit merk en er veel mensen in de rij staan bij deze koffiestand, valt het ontzettend op bij alle bezoekers van het festival.

KLM is ook een uitstekend voorbeeld van een organisatie die koffiebekers gebruikt om eigen producten en diensten te promoten. Koffie heeft ook hier op het eerste oog niets met vliegtickets te maken, maar dankzij uitstekende branding op de koffiebekers wordt iedereen weer eens herinnerd aan de service waar KLM bekend om staat. Dat levert voor de komende zomervakantie weer een aantal extra verkochte vliegtickets op en zo betaalt deze investering zich dubbel en dwars uit.

Koffiebekers en webwinkels

Ieder jaar wordt in de Jaarbeurs in Utrecht een evenement voor webwinkels georganiseerd: de Webwinkel Vakdagen. Dit evenement lijkt op het eerste oog weinig met koffie te maken te hebben, afgezien van enkele webwinkels die zelf koffie verkopen. Maar de dienstverleners die deze webwinkels proberen te bereiken, willen goed opvallen tijdens dit evenement. Doordat zij de lekkerste koffie serveren, in een beker met hun eigen bedrijfslogo, komen alle potentiële klanten in aanraking met dit merk.

Koffie is een universeel middel dat we vandaag de dag, in combinatie met de juiste koffiebekers, als marketinginstrument kunnen inzetten. Koffie is voor velen de motor om de dag door te komen en daar kunt u als bedrijf ideaal op inspelen.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl doen wij er graag alles aan om u te helpen bij de promotie van uw onderneming. Bedrukte koffiebekers zijn dan ook echt ons specialisme. Zo bieden wij een gratis ontwerp aan voor de koffiebekers, welke wij op basis van uw eigen huisstijl samenstellen. Heeft u zelf al een design? Dan kunnen wij dat direct laten bedrukken op de koffiebekers die u wilt afnemen!

Wilt u bedrukte koffiebekers afnemen? Dan kunt u dit direct via onze website doen. Liever eerst contact met een van onze medewerkers? U kunt ons op verschillende manieren bereiken: u kunt ons telefonisch bereiken via (0) 050 7200447 of via de live chat op deze pagina om ons professionele advies vragen.

Geplaatst in Geen categorie

Koffiebekers inkopen voor een voordelige prijs

Niets is zo fijn als een overheerlijke bak koffie om de dag mee te starten, na de lunch of ‘s avonds wanneer u toe bent aan een extra boost.

Vaak wordt koffie in papieren of plastic koffiebekers geschonken. Deze worden meestal in grote aantallen besteld, omdat dit een mooie korting kan opleveren op de totale afname. Bij het inkopen van koffiebekers is het vooral belangrijk dat u weet wat voor koffiebekers u nodig heeft. Tenslotte wilt u uw personeel en uw gasten altijd de beste kwaliteit koffiebeker bieden, dit draagt bij aan een betere ervaring tijdens het drinken van koffie. In dit artikel helpen we u de juiste koffiebekers te bestellen.

Online koffiebekers inkopen: hoe doet u dat?

Traditioneel ging u als inkoper naar een lokale groothandel, stopte u uw winkelwagen vol met koffiebekers en vertrok u. Vandaag de dag kunt u ook online koffiebekers inkopen en kunt u tegen een zeer voordelig tarief koffiebekers afnemen. Dit levert een enorm kostenvoordeel op en veel meer mogelijkheden wanneer het om het bedrukken van koffiebekers gaat.

Via Goedkopekoffiebekers.nl kunt u zeer eenvoudig nieuwe koffiebekers inkopen. Wij bieden u gegarandeerd de scherpste prijs en hebben ons volledig op de productie en uitlevering van koffiebekers toegelegd.

Koffiebekers inkopen: wat heeft u nodig?

U kunt verschillende kanten op, zo kunt u kiezen voor espressobekers, welke – zoals de naam al aangeeft – ideaal zijn voor een lekkere espresso. Ook kunt u koffiebekers kiezen voor een kleine koffie, met een volume van 250ml en koffiebekers voor een grote variant met een inhoud van 330ml. Afhankelijk van de producten die uw koffieautomaat produceert passen daar bepaalde formaten bij. Wanneer uw koffiebekers niet aansluiten op de koffie die wordt uitgeschonken kunt u de dosering aanpassen.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u uw koffiebekers laten bedrukken in uw huisstijl en desgewenst in combinatie met uw bedrijfslogo. Een voordeel voor uw onderneming, want iedereen die een bakje koffie drinkt wordt op deze manier met uw organisatie geconfronteerd.

Koffiebekers: hoeveel heeft u er nodig?

Als u koffiebekers inkoopt, wilt u er zeker van zijn dat u voorlopig voldoende bekers op voorraad heeft en er tegelijk geen overbodige kosten gemaakt worden. Bij Goedkopekoffiebekers.nl voorzien wij u graag van advies met betrekking tot de hoeveelheid koffiebekers die wordt ingekocht. Ook vindt u bij ons een plek om uw bekers op te slaan en kunnen wij uitleveren wanneer u dat wenst. Als het om bedrukte koffiebekers gaat kiezen de meeste organisaties ervoor om per keer een jaarvoorraad te laten produceren. Zo weet u zeker dat er volumekorting behaald wordt en u nooit zonder koffiebekers zit.

Weet u hoeveel koffiebekers u wilt inkopen? Bekijk dan direct ons assortiment aan koffiebekers >>

Neemt u liever contact op en wilt u meer weten over koffiebekers? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste producten. U kunt ons telefonisch bereiken via (0) 050 7200447 of via de live chat op deze pagina om ons professionele advies vragen.

Geplaatst in Geen categorie