Plastic bekertjes voor festival bestellen

Het organiseren van een festival brengt verschillende werkzaamheden met zich mee. Het inkopen van bier en frisdrank is hier een belangrijk onderdeel van. Organiseert u de bar tijdens een festival? Ook dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Wanneer u een festival organiseert twijfelt u mogelijk tussen glaswerk en plastic bekertjes. Dit artikel gaat over het bestellen van plastic bekertjes. Twijfelt u tussen glas of plastic? Lees dan snel verder en maak uw eigen afweging.

Voordelen van plastic bekertjes in plaats van glaswerk

Wanneer u kiest voor plastic bekertjes in plaats van glaswerk profiteert u van de volgende voordelen:

  • Plastic bekertjes zijn niet slechter voor het milieu dan glaswerk.

Omdat plastic bekertjes voor een groot deel te recyclen zijn maakt het niet uit als deze in plaats van glaswerk worden gebruikt. Daarbij hoeven plastic bekertjes niet te worden afgewassen en kunnen ze direct worden weggegooid. Ook is de levensduur van glaswerk beperkt. Met name tijdens een festival zal een groot deel van uw glaswerk het begeven.

  • Plastic bekertjes zijn veiliger dan glaswerk.

Bij festivals en andere evenementen is de veiligheid belangrijker dan ooit. Bij sommige evenementen wordt glaswerk als te gevaarlijk bevonden en niet toegestaan. Glaswerk is gevaarlijk wanneer er ongelukken gebeuren of als er agressie ontstaat. Met plastic bekertjes worden de risico’s beperkt en kan er niemand gewond raken door glaswerk.

  • Plastic bekertjes zijn voordeliger dan glaswerk.

Glaswerk brengt relatief hoge kosten met zich mee. Dit heeft te maken met de transportkosten, het afwassen van glaswerk en wanneer er verliezen zijn als er glaswerk breekt. Ook neemt glaswerk meer ruimte in beslag aan de bar. Met plastic bekertjes heeft u hier niets mee te maken!

Plastic bekertjes bestellen

Kiest u voor plastic bekertjes? Dan kunt u deze direct bestellen via Goedkopekoffiebekers.nl. U vindt hier verschillende soorten plastic bekertjes en u kunt deze plastic bekertjes direct bestellen. U kunt de plastic bekertjes gebruiken voor het uitserveren van bier en diverse frisdranken. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u grote aantallen tegelijk bestellen en profiteren van interessante kortingen. Wanneer het om grote hoeveelheden tegelijk gaat kunt u een offerte aanvragen.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl vindt u bierbekers die tevens geschikt zijn voor verschillende soorten frisdrank. U kunt kiezen voor de 250cc plastic beker en 300cc plastic beker. Wanneer u warme dranken serveert kunt u het best voor een kartonnen beker kiezen. Deze plastic bekertjes zijn uitsluitend voor koude dranken geschikt. Plastic bekertjes kunnen uiteraard ook tijdens feestjes, in de kantine en op andere gelegenheden gebruikt worden.

U kunt ons bereiken via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!

Geplaatst in Geen categorie

IJsbekers kopen en laten bedrukken

Wilt u zich op een doeltreffende manier onder de aandacht brengen? Wanneer u ijs verkoopt doet u dit onder andere met het bedrukken van ijsbekers. Als u uw ijsbekers op de juiste manier bedrukt worden er meer ijsjes verkocht doordat dit uw naamsbekendheid versterkt. Ook wanneer u ijs binnen uw organisatie verkoopt of als u ijs op bijvoorbeeld een beurs uitdeelt kan de bedrukking een belangrijk middel zijn om aandacht mee te trekken.

IJsbekers inzetten voor vergroten naamsbekendheid

Wanneer u bezig bent met het vergroten van uw naamsbekendheid is het bedrukken van ijsbekers daar een prima middel voor. Op deze manier wordt uw merk herkend en draagt dit bij aan de de beleving van uw klanten. Ook kunt u uw ijsbekers inzetten als promotiemiddel tijdens een beurs, festival of evenement. Zo kan de naamsbekendheid van uw organisatie worden vergroot wanneer er ijs wordt weggegeven. Op deze manier kunt u uw bereik vergroten en beleeft u een extra contactmoment met (potentiële) klanten.

IJsbekertjes of hoorntjes

Steeds vaker wordt ijs in een bekertje in plaats van een hoorntje geleverd. Op deze manier staat de smaak van het ijs centraal en zal het ijs niet langs het hoorntje lekken. Daarnaast biedt een hoorntje geen gelegenheid om uw naamsbekendheid te vergroten en is dat bij een ijsbeker wel het geval. In een ijszaak is het gebruikelijk uw klanten te laten kiezen.

IJsbekers laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl

Als u uw ijsbeker bij Goedkopekoffiebekers.nl laat bedrukken weet u zeker dat dit voor een aantrekkelijke prijs mogelijk is. U kunt ijsbekers gebruiken voor ijs, sorbets, frozen yoghurt en andere desserts. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u uit de volgende formaten kiezen:

Omdat u bij Goedkopekoffiebekers.nl uit verschillende formaten kunt kiezen zit er voor iedereen een geschikt ijsbekertje bij. U kunt de ijsbekers volledig in uw eigen stijl laten bedrukken.

Bijzonder aan het bedrukken van deze ijsbekers is dat wij deze zowel in onze eigen faciliteit in Groningen als in China produceren. Doordat wij dit zowel lokaal als ver weg in eigen beheer doen kunnen wij de kwaliteit op ieder moment waarborgen.

IJsbekers laten bedrukken en bestellen

IJsbekers kunnen per doos worden besteld of u kunt meerdere dozen bestellen en een interessante korting ontvangen. Wanneer er zeer grote aantallen worden afgenomen is het mogelijk een scherpere offerte aan te vragen. U doet dit via het offerteformulier aan de zijkant van de website. Neem zo snel mogelijk contact op om uw aanvraag te verwerken.

Wanneer uw ijsbekers gereed zijn voor verzending worden deze de eerstvolgende dag op de door u opgegeven locatie afgeleverd. U kunt uw levering volgen via een Track en Trace systeem.

Geplaatst in Geen categorie

Koffiebekers online bestellen: drie belangrijke aandachtspunten

Wanneer u koffiebekers inkoopt is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zeker als u in één keer uw jaarvoorraad inkoopt zal het immers vervelend zijn als er iets verkeerd gaat.

  1. Aantal te bestellen koffiebekers bepalen

Als u koffiebekers online bestelt is het van belang om te weten hoeveel u er precies nodig heeft. Vooral wanneer het om grotere aantallen gaat kan dat namelijk behoorlijk in de aankoopprijs verschillen. Goedkopekoffiebekers.nl biedt immers interessante kortingen als het om substantiële aantallen als uw jaarvoorraad gaat. U kunt de deze prijsverschillen per product bekijken of u kunt een offerte aanvragen. Op basis van uw aanvraag kunnen wij u de beste aanbieding doen! Heeft u onvoldoende de ruimte om koffiebekertjes op te slaan? Dan kunnen wij uw koffiebekertjes in onze eigen magazijn bewaren en koffiebekertjes uitsturen wanneer er nieuwe voorraad benodigd is. Over het algemeen worden er per full timer 1.000 koffiebekers per jaar aangekocht. Wanneer er veel bezoekers naar uw organisatie komen kan dit om grotere aantallen gaan.

  1. Grafisch ontwerp realiseren of bedrijfslogo aanleveren

Veel organisaties vinden het fijn als een koffiebekertje bedrukt is met het bijpassende bedrijfslogo. In dat geval is het belangrijk dat het juiste bestandsformaat wordt aangeleverd. Kiest u voor een grafisch ontwerp dat uitgebreider is dan alleen uw bedrijfslogo? Goedkopekoffiebekers.nl kan uw gratis helpen met het creëren van een grafisch ontwerp. Zo weet u zeker dat de kwaliteit op orde is en uw verwachting aansluit op het eindresultaat.

  1. Maatvoering en soorten koffiebekertjes

Wanneer u een koffieautomaat heeft zal deze waarschijnlijk verschillende koffieproducten maken. Vooral als het om het formaat van uw koffiebekertjes gaat zijn er grote verschillen. Zo kunt u bij Goedkopekoffiebekers.nl kiezen uit 120cc koffiebekertjes of grote koffiebekers met 450cc. Over het algemeen wordt er gekozen voor een small, medium en large variant. Vrijwel in alle gevallen zal dit genoeg zijn om uw koffieproduct in kwijt te kunnen. Zoekt u naar een biologisch afbreekbaar koffiebekertje of wilt u een koffiebekertje bestellen met speciale thermische eigenschappen? Doordat Goedkopkoffiebekers.nl koffiebekertjes in allerlei varianten levert kunt u allerlei kanten op. In de meeste gevallen wordt er voor kartonnen koffiebekers gekozen. Deze liggen lekker in de hand, drinken prettig en zijn gemakkelijk te bedrukken.

Koffiebekers online bestellen

Bent u er klaar voor om uw koffiebekers te bestellen? Via Goedkopekoffiebekers.nl kunt u dit direct online doen. U kunt direct een bestelling plaatsen of eventueel een offerte opvragen wanneer het om grotere aantallen gaat. Wij denken graag met u mee over de opslag van uw koffiebekers, welke maatvoering u nodig heeft en welk materiaal het best bij u past. U kunt uw bestelling direct afrekenen via iDEAL of u kunt betalen op rekening.

Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk

Geplaatst in Geen categorie

Voor- en nadelen van plastic bekertjes van de Action, Hema of Blokker

Wilt u plastic bekertjes inkopen? Dan is het vaak lastig om grote aantallen te bestellen of valt de prijs te hoog uit. In dit artikel zetten we de voor- en nadelen van plastic bekertjes bij de Action, Hema en Blokker op een rij. Daarnaast laten we zien welke plastic bekertjes Goedkopekoffiebekers.nl levert en wat daar de voor- en nadelen van zijn.

Plastic bekertjes van de Action

Bijzonder aan de Action is het feit dat veel producten een stuk goedkoper zijn dan u dat normaal gewend bent. Doordat de Action grote partijen opkoopt kunt u direct uw slag slaan en op een eenvoudige manier meeprofiteren. Bij de Action zijn regelmatig plastic bekertjes verkrijgbaar! Helaas blijkt het vaak lastig om grote aantallen in te kopen en is de kwaliteit iedere keer anders. Daarnaast zijn plastic bekertjes niet altijd verkrijgbaar, als ze uitverkocht zijn kunt u ze soms een tijdje niet kopen (tot er weer een nieuwe partij is).

Plastic bekertjes van de Hema

De Hema is een warenhuis dat iedereen in Nederland kent. Niets is volgens sommige liefhebbers Nederlandser dan de Hema! Als het op het inkopen van plastic bekertjes aankoopt biedt Hema een vast assortiment aan plastic bekertjes aan. U kunt deze plastic bekertjes in de winkel of online bestellen. Zoals u begrijpt richt de Hema zich op kleinere aantallen en is het lastig om grote partijen in één keer in te slaan.

Plastic bekertjes van de Blokker

De verkrijgbaarheid van Blokker valt tegen. Blokker lijkt steeds minder wegwerpservies te leveren en stapt vooral over op servies van glas, steen of kunststof dat meerdere keren te gebruiken is. Net zoals bij de Action en Hema valt het niet mee om grote partijen plastic bekertjes in te slaan.

Plastic bekertjes van Goedkopekoffiebekers.nl

Bij Goedkopekoffiebekers.nl richten we ons op grote partijen plastic bekertjes. Zo kunt u alleen vanaf 3.000 stuks bestellen en wordt uw bestelling bezorgd. Zoekt u een standaard plastic bekertje van 180cc? Dan kan het zo zijn dat u voor 3.000 stuks slechts €29,50 betaalt. Wilt u grote aantallen tegelijk bestellen? Dan kunt u een offerte aanvragen en kunnen we een speciale prijs maken. Doordat er voor de plastic bekertjes van Goedkopekoffiebekers.nl 3 gram plastic gebruikt wordt is er sprake van een hogere kwaliteit dan normaal het geval is. Deze bekertjes zullen daardoor minder snel scheuren dan bij veel plastic bekertjes van Hema, Blokker, Action en vergelijkbare partijen het geval is.

Wilt u plastic koffiebekertjes bestellen met speciale eigenschappen? Bekijk dan de plastic bekers die wij in ons assortiment hebben en vergelijk de verschillende soorten. Zo komt u daar speciale automaatbekers tegen en plastic bekertjes die beter isoleren dan u dat normaal gewend bent.

Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Alles wat u naast uw koffiebekers nodig heeft

De echte koffieliefhebber drinkt zijn koffie natuurlijk zwart! Toch is het zo dat smaken verschillen. Zo vindt u bij Goedkopekoffiebekers.nl ook roerstaafjes, suiker, creamers en andere toebehoren. Met deze ingrediënten kan koffie op alle mogelijke manieren geserveerd worden. Deze koffiebenodigdheden kunt u eenvoudig via Goedkopekoffiebekers.nl bestellen. Om per product de juiste afweging te maken hebben we alle toebehoren voor u opgesomd.

Suiker voor in uw koffie

Bij Goedkopekoffiebekers.nl vindt u suikersticks in verschillende soorten en maten. Zo vindt u dozen met 1.000 suikersticks en kunt u vanaf 12.000 stuks ook bedrukte varianten bestellen. Zoekt u naar een handige dispenser met suikersticks? Ook deze bieden wij aan. In onze suikersticks zit standaard 4 gram suiker.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u tevens Canderel Sticks bestellen! Ideaal om naast suiker als alternatief voor in de koffie aan te bieden.

Creamers voor in uw koffie

Als er geen verse melk is bent u aangewezen op creamers. Creamers zijn ideaal als melkvervanger en veel langer houdbaar! Creamers lossen snel op, zo is thee of koffie direct klaar voor consumptie. Creamers kunnen per 1.000 of in handige dispensers met 600 stuks worden besteld. Wilt u uw creamers laten bedrukken? Dan dient u deze vanaf 12.000 stuks tegelijk te bestellen. Creamers worden standaard geleverd met 2,5 gram inhoud.

Verschillende soorten roerstaafjes

Wanneer u creamers en suikersticks inkoopt heeft u ook roerstaafjes nodig. Roerstaafje zijn standaard van plastic en 11 centimeter lang. Kiest u voor duurzame roerstaafjes van hout? Ook daar kunt u bij Goedkopekoffiebekers.nl voor terecht, deze roerstaafjes zijn tevens gecertificeerd met een duurzaam keurmerk.

Andere koffiebenodigdheden

Goedkopekoffiebekers.nl biedt naast suikersticks, creamers en roerstaafjes ook andere benodigdheden voor uw koffiebekers aan. Een mooi voorbeeld daarvan is een koffiebeker verzamelaar, met dit handige opbergsysteem kunt u besparen op restafval en op een eenvoudige manier koffiebekers inzamelen. Op deze manier kunnen er in plaats van 150 koffiebekers circa 500 koffiebekers in een afvalzak.

Naast dit soort handige koffiebenodigdheden kunt u via Goedkopekoffiebekers.nl ook zaken als koffiebeker sleeves of draagtrays voor koffiebekers bestellen.

Combipakket met suikersticks, creamersticks en roerstaafjes

Wilt u koffiebekers bestellen en laten bedrukken? Dan kan dat natuurlijk ook. Via Goedkopekoffiebekers.nl bieden we een combipakket met suikersticks, creamersticks en roerstaafjes aan. Het pakket bestaat uit 600 suikersticks, 600 melksticks en 2.000 roerstaafjes. Alle onderdelen binnen deze lijn zijn samengesteld met luxe verpakkingen en handige dispensers. Zo kunt u deze direct openen en zijn ze klaar voor gebruik. Dit gehele pakket kunt u vanaf één doos tegelijk bestellen.

U kunt de koffiebenodigdheden uit deze blog direct bestellen! Wilt u grote aantallen bestellen? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Koffiebekers voor koffietentje inkopen en bedrukken

Het opstarten van een koffiebar kost veel tijd en geld. Het aandragen van een serieus ondernemersplan is daar onderdeel van. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over zaken als vergunningen, de manier waarop u bezig bent met service, welke koffiemachine u gebruikt en niet onbelangrijk: uw koffiebekers.

Wanneer er koffie om mee te nemen wordt besteld is het belangrijk dat uw huisstijl op de juiste manier uit de verf komt. Op tal van locaties zullen uw koffiebekertjes namelijk te zien zijn, deze gratis reclame moet zo goed mogelijk worden overgebracht.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl weten wij hoe belangrijk dit voor uw onderneming is! Wij staan immers dagelijks in contact met ondernemingen die bezig zijn met het verkopen van koffie en coffee to go.

Koffiebekers voor uw koffiezaak

In Nederland (met name in de grote steden) lijkt het op straat drinken van koffie steeds normaler te zijn. Deze cultuur is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en lijkt de laatste jaren echt voet aan wal te hebben gezet in Nederland. Dit komt onder andere door de komst van bedrijven als Starbucks en initiatieven van Douwe Egberts en andere koffiebedrijven.

Wanneer u voornamelijk koffie schenkt is het onmisbaar om over handige koffiebekers te beschikken. Zeker wanneer er al door klanten om gevraagd wordt weet u zeker dat het belangrijk is hiermee te beginnen. Door coffee to go aan te bieden kunt u uw omzet op een eenvoudige manier vergroten. Wanneer u dit uit wilt proberen kunt u uw koffiebekers vanaf 300 stuks per doos bestellen. Dit doet u via deze link!

Grafisch ontwerp of bedrijfslogo voor uw koffiebekers

Omdat de uitstraling van uw koffiebar belangrijk is besteedt u daar extra aandacht aan. Dit ziet u terug in de manier waarop uw grafische ontwerp of bedrijfslogo op uw koffiebekertje is bedrukt. Wilt u de plaatsing van uw bedrijfslogo of het grafische ontwerp van uw koffiebeker zelf ontwikkelen? Dan kan dat! Laat u dit liever door ons grafische team doen? Dan kan dat ook! Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunnen wij u direct van dienst zijn.

Koffiebekers met of zonder deksel bestellen

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u koffiebekers met en zonder deksel bestellen. Als koffiebar met coffee to go bekers is het logisch dat u deze met bijpassend deksel levert, zo weet u zeker dat er geen koffie uit het bekertje komt. U kunt deze koffiebekers bestellen in combipakketten, in deze pakketten zit standaard een variant van 120cc, 230cc en 360cc. Zo heeft u small, medium en large koffiebekers op voorraad! Precies waar uw klanten naar verlangen en afgestemd op de maatvoering van uw koffieproduct.

Bestel uw koffiebekers direct of neem contact met ons op. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Juiste koffiebekers voor koffiemachine bestellen

Lees meer ›

Geplaatst in Geen categorie

Hoeveel plastic drinkbekers heeft mijn organisatie nodig?

In het artikel ‘Hoeveel koffiebekers heeft mijn organisatie nodig?’ hebben we laten zien hoeveel koffiebekers uw organisatie nodig heeft.

Omdat het bij het inkopen van plastic drinkbekers belangrijk is goed uit te zoeken hoeveel u er precies nodig heeft hebben we daar een eenvoudige formule voor opgesteld. Wanneer u plastic drinkbekers gebruikt rekenen we op circa twintig koffiebekers per week (per fulltime werknemer). Dat komt neer op circa 1.000 koffiebekers. Het benodigde aantal plastic drinkbekers komt daarmee op: 1.000 x aantal fulltimers. Wanneer u deze rekensom gemaakt heeft kunt u uw jaarvoorraad bestellen.

Wanneer er binnen uw organisatie geen koffie of thee gedronken wordt of als er bovenmatig veel bezoekers komen is het raadzaam een eigen formule te hanteren. In dat geval kunt u het best één of twee weken tellen en op basis daarvan berekenen welke jaarvoorraad u nodig heeft.

Voor u bestelt: neem rustig de tijd om onze plastic bekers te vergelijken.

Verschillende soorten plastic bekers

Plastic bekers zijn geschikt voor allerlei doeleinden. Meestal zal het om koffie en thee gaan! Wilt u plastic bekers gebruiken voor water, frisdrank of bier? Dan kan dat natuurlijk ook.

Wanneer u plastic bekers specifiek voor koffie of thee gebruikt kunt u het best voor onze automaatbekers gaan. Deze bekertjes isoleren uitstekend en zijn daardoor uitermate geschikt voor hete dranken. Voor koude dranken kunt u het best voor een transparant bekertje kiezen. Het plastic van deze drinkbekertjes is kraakhelder en drinkt prettig weg doordat ze vrij dun zijn.

Plastic drinkbekers bestellen

Bent u er klaar voor om plastic drinkbekers te bestellen? Kies uit één van de volgende soorten.

Wanneer u reguliere plastic drinkbekers zoekt kunt u hier het best kijken. U vindt hier drinkbekers in 150cc en 180cc.

Onze plastic koffiebekertjes zijn geschikt voor alle soorten koffiemachines. Door de uitstekende kwaliteit en scherpe prijs onderscheiden deze bekertjes zich van de rest. Daarnaast vindt u hier handige thermobekers, deze bekertjes houden koffie en thee perfect warm.

Als u een koffieautomaat heeft is het belangrijk dat uw bekertjes er goed onder passen. Bij Goedkopekoffiebekers.nl vindt u plastic koffiebekertjes voor de automaten van iedere leverancier.

Een biertje hoort er bij! Zeker op de vrijdagmiddag wordt er binnen veel organisaties een biertje gedronken en is het prettig als daar bierbekers voor aanwezig zijn. Deze bierbekers zijn leverbaar in 250cc en 300cc. Ook voor festivals, tijdens feestjes en in kantines zijn bierbekers ideaal.

Onze waterbekertjes zijn handig om bij een watercooler te zetten. Zo kunnen uw medewerkers op ieder moment een glaasje water pakken. Deze transparante waterbekers zijn leverbaar in 200cc.

Wilt u uw medewerkers voorzien van verse sappen of smoothies? Dan is een shakebeker ideaal. U kunt ze met of zonder deksel bestellen in 300cc. Verkoopt u shakes of smoothies? Dan zijn deze plastic shakebekers natuurlijk onmisbaar!

Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

De populairste koffiebekers op een rij

Wilt u weten welke koffiebekers tegenwoordig het populairst zijn? In dit artikel tonen we een aantal van onze populairste koffiebekers!

Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn we gespecialiseerd in alles dat met wegwerpbare bekers te maken heeft! De focus ligt op plastic en kartonnen koffiebekers. In dit artikel laten we zien wat onze populairste koffiebekers zijn en waarom dit het geval is. Zo kunt u direct zien welke koffiebeker het best bij u past en vervolgens bestellen.

Kartonnen koffiebeker zelf ontwerpen

De koffiebeker wordt steeds vaker als communicatiemiddel ingezet. Dat heeft te maken met de lage prijs waarvoor koffiebekers tegenwoordig te bedrukken zijn en de effectiviteit van het productieproces. Iedereen in uw organisatie drinkt namelijk koffie of thee en krijgt daardoor vroeg of laat met de koffiebeker te maken. Vaak wordt er voor een kartonnen koffiebeker met bedrijfslogo gekozen, soms wordt een boodschap toegevoegd. Denk aan de doelstellingen voor het komende jaar, een viering van jullie jubileum of een leuke spreuk waarmee u uw medewerkers een prettig gevoel geeft. Naast de koffiebeker die u zelf bedrukt kunt u ook voor een herkenbaar ontwerp kiezen. Door de korte levertijd is dit tevens ideaal als u bijvoorbeeld op een beurs staat.

Kartonnen koffiebekers om te bedrukken zijn in verschillende maten leverbaar en te bestellen vanaf 1.000 of 5.000 stuks. Doordat wij beschikken over een eigen faciliteit in Groningen kunnen wij altijd deze beste prijs en een snelle verzending garanderen. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten en heeft u te maken met all-in prijzen. Voor grotere aantallen kunnen wij produceren in onze faciliteit in China, daardoor kunnen wij voor extreem lage tarieven grote aantallen produceren.
Populaire koffiebekers

De populairste koffiebekers kent u waarschijnlijk al! Het gaat om de onderstaande varianten:

De klassieker onder de koffiebekers is de Scotty koffiebeker. Onze standaard bekers zoals deze worden allemaal geproduceerd in onze fabriek in China. Op deze manier weten wij zeker dat u over de beste kwaliteit beschikt. De meest standaard maat is 180cc en is vanaf 2.500 stuks per doos te bestellen. Wanneer u meer dozen tegelijk bestelt wordt het per doos goedkoper.

De klassieker Scotty heeft volgens veel koffieliefhebbers een opvolger gekregen: de kartonnen koffiebeker Luxury. Dit is onze eigen lijn en is in elke maat, van 120cc tot en met de 450cc te bestellen. Bij Goedkopekoffiebekers.nl zien we dit als de moderne opvolger van de Scotty. De koffiebeker neemt enorm in populariteit toe en is geschikt voor een heerlijke kop koffie of thee. De koffiebeker is leverbaar in 180cc en per doos van 2.500 stuks te bestellen.

Wanneer u goedkopere koffiebekers nodig heeft kunt u het best voor de klassieker in het wit gaan. Deze koffiebeker is een veel bestelde koffiebeker in ons assortiment en kwalitatiever dan de variant van concurrenten. Bij Goedkopekoffiebekers.nl gebruiken wij namelijk meer materiaal en ontstaat daardoor een steviger koffiebekertje dat goed isoleert.

Koffiebekers bestellen bij Goedkopekoffiebekers.nl

U kunt direct met ons in contact komen. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie

Bedrijfslogo op koffiebeker bedrukken

Staat u op het punt om koffiebekers te laten bedrukken met uw bedrijfslogo? Vergeet dan de aandachtspunten uit dit artikel niet toe te passen. Op deze manier weet u zeker dat het bedrukken van uw koffiebekers vlekkeloos verloopt! We bespreken de volgende onderwerpen:

  • Bedrijfslogo aanleveren in juiste bestandsformaat

Wanneer u koffiebekers met uw bedrijfslogo laat bedrukken is het belangrijk dat het logo in het juiste bestandsformaat wordt aangeleverd. Alleen met een hoogwaardig bedrijfslogo in het juiste bestandsformaat kan uw bedrijfslogo scherp worden afgedrukt.

  • Koffiebeker in full colour of 1 tot 6 kleuren

Bestaat uw bedrijfslogo uit minder dan zes kleuren? Dan kunt u uw koffiebekers op een voordeligere manier laten bedrukken. Wanneer u kiest voor het bedrukken van uw koffiebeker in full colour kunt u een bedrijfslogo of ander meerkleurig ontwerp aanleveren. Bedrukkingen tot en met zes kleuren (vanaf 50.000 stuks) produceren wij in China, alles daaronder is tot en met full colour geproduceerd in Baflo. Doordat onze koffiebekers in onze eigen faciliteit in Groningen of China worden geproduceerd is het mogelijk om tegen een scherpe prijs te bedrukken.

Koffiebeker laten bedrukken met bedrijfslogo? Klik hier.

  • Koffiebekers in het juiste formaat bestellen

Koffiebekers kunt u in allerlei verschillende formaten bestellen. Meestal wordt er gekozen voor het standaard formaat van 180cc en wordt er daarnaast een grote en kleine variant bijbesteld. Afhankelijk de producten die uw koffiemachine uitgeeft is het raadzaam te kiezen voor koffiebekers die bij uw producten aanpassen. Controleer hoeveel cc de meest bestelde producten zijn en bestel op basis daarvan uw nieuwe voorraad.

  • Uw jaarvoorraad in één keer bestellen

Wanneer u koffiebekers met uw bedrijfslogo laat bedrukken is het raadzaam om in één keer een grote voorraad te bestellen. De meeste organisaties bestellen dan ook de voorraad die voor één jaar benodigd is. Wij adviseren over het algemeen om per full timer 1000 koffiebeker per jaar te bestellen. Kunt u niet al uw koffiebekers kwijt? Dan kunnen wij uw voorraad binnen onze faciliteit opslaan en kunt u nieuwe koffiebekers met uw bedrijfslogo bijbestellen wanneer uw voorraad op is. U profiteert daardoor van schaalvoordeel en u heeft geen grotere opslag nodig. Ideaal!

Koffiebekers met bedrijfslogo laten bedrukken en bestellen

Bij Goedkopekoffiebekers.nl geloven we dat kwaliteit en een scherpe prijs hand in hand kunnen gaan! Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het produceren en bedrukken van koffiebekers doen wij dit goedkoper en beter dan ieder ander. Wij gebruiken onze eigen faciliteiten en hanteren daar hoge kwaliteitsstandaarden. Wilt u dat wij u helpen met het bedrukken van uw bedrijfslogo of uw eigen ontwerp? Dan is dat geen probleem. Een professioneel ontwerp maken wij gratis!

U kunt direct met ons in contact komen. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.

Geplaatst in Geen categorie