Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 beoordeeld door 768 reviews op Feedbackcompany
Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 op Feedbackcompany

Een pakket met suikersticks, creamersticks en plastic roerstaafjes! Ideaal in 1 pakket.

Combipakket met 600 suikersticks, 600 creamersticks en 2.000 houten roerstaafjes!

Vanaf: € 20,00  

Het ideale pakket om te bestellen: voor iedere ondernemer of kantine! In elk pakket zitten 600 suikersticks, 600 melksticks en 2.000 houten roerstaafjes. De suiker- en melksticks zijn uitgevoerd in onze luxury lijn. U kunt het gehele pakket al vanaf één doos bestellen!


Het grote voordeel van dit alles-in-één pakket, is dat u alles netjes bij de hand heeft. Met dit pakket is er voldoende voorraad als het om roerstaafjes, creamers en suiker gaat. De dozen zijn gemaakt om gemakkelijk iets uit te grijpen. Is er een doos leeg? Zet er dan direct een nieuwe voor in de plaats. Met dit pakket doet u al snel een aantal maanden. De roerstaafjes gaan waarschijnlijk langer mee dan de suikersticks of creamers. Bestel er apart nog suikersticks of creamers bij en analyseer het verbruik, zodat u exact weet wat er per half jaar, kwartaal of jaarlijks benodigd is.


 

Meer informatie
Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW (2.000 + 2 x 600 stuks)
Grote aantallen
3 en hoger
€ 20,00
1 tot 2
€ 22,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Veilig bestellen en betalen
  • De goedkoopste van heel Nederland
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Geen lekkende bekers
  • Gratis verzending, ook op zaterdag

Details

Profiteer van extra korting bij aanschaf van dit combipakket met onderstaande producten:

  • Luxury dispenser suikersticks: 600 stuks
  • Luxury dispenser creamersticks: 600 stuks
  • Dispenser houten roerstaafjes (11cm): 2.000 stuks

De ideale aanvulling voor bij de koffiebekers.

Roerstaafjes

Houten roerstaafjes zijn ideaal om melk of suiker mee te roeren. De roerstaafjes van hout zijn het ideale alternatief voor plastic. Zeker gezien de Europese regelgeving rondom plastic, is het goed om vast op hout over te stappen. Zo bent u volledig conform de richtlijn en is iedereen gewend als het in juli 2021 officieel is. Heeft u nog plastic roerstaafjes liggen? Dan mag u deze uiteraard nog wel gebruiken. Houten roerstaafjes bestelt u los via deze link.

Suikersticks

Koffie heeft een bittere smaak, zeker als het om een sterke bak koffie gaat. Veel koffiedrinkers doen er daarom graag suiker bij. In het alles-in-één pakket leveren wij er een pakket vol met suikersticks bij. Soms gaan deze sneller leeg dan de andere dispensers. Bestel via deze link losse pakketten met suikersticks. Suikersticks laten bedrukken? Ook dat doet u bij Goedkopekoffiebekers.nl.

Creamersticks

Melkpoeder gaat langer mee dan verse of houdbare melk. Daarnaast bespaart het veel tijd, omdat u het niet apart hoeft te verwarmen. Liever aparte creamers bestellen? Ga voor het alles-in-één pakket of delosse creamer dispenser. Creamersticks laten bedrukken? Ook dat doet u bij Goedkopekoffiebekers.nl.