Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 beoordeeld door 842 reviews op Feedbackcompany
Goedkopekoffiebekers: van 10 op Feedbackcompany

• Soep

 • De beste kwaliteit
 • Ideaal voor coffee 2 go
 • Altijd de laagste prijs
Onze kartonnen soepbekers zijn beschikbaar in vier formaten, de standaard 180cc is een soepbeker die vaak gebruikt wordt in automaten. Alle bekers zijn door ons zelf geproduceerd, we garanderen de beste kwaliteit. De kokend hete soep is geen enkel probleem voor deze sterke kartonnen bekers.

1 artikel(en)

per pagina
Soepbeker 230 cc / 8 oz
Sterke kartonnen soepbeker formaat 230cc/8oz - 1.000st/ds

Soup
230 cc / 8 oz

Sterke kartonnen soepbeker formaat 230cc/8oz - 1.000st/ds
Soepbeker 230 cc / 8 oz

Cup a Soup bekers noemen ze onze soepbekers ook wel. Half zo goedkoop als originele Cup a Soup bekers! En u kunt ook allerlei andere soepjes in deze bekers serveren. Deze kartonnen soepbeker is uitgevoerd in extra zwaar karton, hierdoor zijn de bekers uitermate geschikt voor kokend hete soep en lekken ze niet. De soepbekers zijn voorzien van een aantrekkelijk en stimulerend design. Ook de prijs is gunstig. Bestel deze kartonnen soepbekers direct in het gewenste aantal. Deze soepbekers zijn op ieder moment voorradig. U betaalt nooit verzendkosten! Door een flinke voorraad in te slaan hoeft niemand zich meer af te vragen waar Cup a Soup bekers te koop zijn. Er zijn er voorlopig genoeg!

Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW (1.000 stuks)
Grote aantallen
30 en hoger
€ 38,00
10 tot 29
€ 42,50
3 tot 9
€ 47,00
1 tot 2
€ 51,00
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen

1 artikel(en)

per pagina

Kartonnen soepbekers

Onze kartonnen soepbekers zijn een uitstekende vervanger voor de duurdere Cup-a-Soup bekers. Zelfde formaat voor een fractie van de prijs. Een leuke en gezonde uitstraling op een soepbeker die geschikt is voor (kokend) hete dranken. Onze soepbekers zijn al te bestellen vanaf één doos en worden altijd binnen 24 uur geheel gratis verzonden naar een door u gewenste locatie!

Kartonnen soepbekers bestellen

Soep is al jaren lang één van de favoriete etenswaren op onder andere de werkvloer. Zoals de bekende Cup-a-Soup ook al in zijn naam laat blijken, wordt een soep vaak uit een beker gedronken. De bekers van Cup-a-Soup zijn nogal aan de prijzige kant en meestal is het met de goedkope versies een heel geknoei, omdat ze veel lekken en niet hitte bestendig zijn. Bij onze goedkope soepbekers is dit totaal niet het geval! Door de hoge kwaliteit hebben de bekers geen last van lekken en zijn ze hittebestendig. Vloeistoffen tot een zeer hoge temperatuur kunnen in deze bekers gegoten worden.

Formaat en ontwerp soepbekers

De soepbekers die wij verkopen zijn qua formaat gelijk aan de formaten van de Cup-a-Soup bekers. Hierdoor kunnen de bekers uitstekend gebruikt worden in de Cup-a-Soup machines. Wij hebben een vrolijke en gezonde print uitgekozen voor de soepbeker, waardoor de soepbeker zeker stimulerend werkt!

Ondanks de goede kwaliteit, hetzelfde formaat als de Cup-a-Soup bekers en de leuke uitstraling, zijn deze bekers zeer budget-proof en meer dan de helft goedkoper dan de originele Cup-a-Soup bekers.

Direct soepbekers bestellen bij Goedkopekoffiebekers.nl

Staat u op het punt om soepbekers te bestellen? Plaats direct een bestelling via Goedkopekoffiebekers.nl. U kunt direct bestellen voor een aantrekkelijke prijs en tevens ook andere volumes bestellen. Heeft u soepdeksels nodig? Ook deze kunnen bij Goedkopekoffiebekers.nl besteld worden. Bestellingen die voor 16:00 geplaatst worden, kunt u de volgende dag verwachten.

 

Wilt u net als deze bedrijven koffiebekers laten bedrukken?
 • Koffiebeker volker Wessels
 • Koffiebekers bedrukken Samsung
 • Koffiebeker bedrukken Philips
 • Koffiebeker Alfa College
 • Koffiebekers Mares
 • Bedrukte koffiebeker Friese Kleintjes
 • Kartonnen bekers mini cooper
 • Kartonnen beker Heinneman
 • Bedrukte bekers IJselmeervogels
 • Kartonnen koffiebekers ING
Uiteraard geheel vrijblijvend