Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 beoordeeld door 842 reviews op Feedbackcompany
Goedkopekoffiebekers: van 10 op Feedbackcompany

Beker inzamelbakken

 • De beste kwaliteit
 • Ideaal voor coffee 2 go
 • Altijd de laagste prijs
Vaak worden koffiebekers gewoon bij het vuilnis gegooid. Dit is echter een inefficiënte manier om de bekers weg te gooien. Iedere beker neemt door hun volume zo meer ruimte in. Het gebruik van beker inzamelbakken helpt om het volume van het afval met maar liefst 70% af te nemen. Dat betekent minder volle vuilniszakken, wat daarmee ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Vooral op kantoor zijn de losse bekertjes vaak een groot probleem en leiden deze tot meer volle zakken.

2 artikel(en)

per pagina
Koffiebeker verzamelaar 500 BEKERS
Koffiebeker prullenbak, perfect voor het verzamelen van uw koffiebekers!

Besparing van 70 % afvalvolume

Normale prijs: € 120,00

Special Price € 89,00

Koffiebeker prullenbak, perfect voor het verzamelen van uw koffiebekers!
Koffiebeker verzamelaar 500 BEKERS
Koffiebeker verzamelaar met daarin handig opbergsysteem - 1 st/ds. De verzamelaars dienen voor organisaties die graag willen besparen op kosten van restafval. Door het unieke en gepatenteerde opbergsysteem kunt u tot maar liefst 70% besparen op het volume van uw koffiebekers. Het systeem is helemaal compleet met opbergsysteem en plastic prullenbak.
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen
Kartonnen inzamel systeem
Kartonnen inzamel displays

Kartonnen inzamel systeem

Normale prijs: € 59,00

Special Price € 30,00

Kartonnen inzamel displays
Kartonnen inzamel systeem
Kartonnen inzamelbak geschikt voor de recycling en/of vergisten van kartonnen biologisch afbreekbare bekers. Dit kartonnen inzamelsysteem is geschikt in combinatie met onze bio bekers verpakt in raster dozen van 1.000 stuks.

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen

2 artikel(en)

per pagina

Beker inzamelbakken bestellen

Door beker inzamelbakken in te zetten wordt het gemakkelijker om de koffiebekers weg te gooien. De bekers worden in één plek verzameld en kunnen zo iedere keer gezamenlijk worden weggegooid. Of eventueel worden gescheiden bij het afval, zodat u als bedrijf betere maatregelen neemt om uw vuilnis te laten recyclen. De inzamelbakken zijn geschikt voor zowel plastic als kartonnen bekers van 150cc en 180cc. Vaak komen deze bekers nog bij het normale vuilnis terecht waardoor deze niet goed kunnen worden gescheiden. De beker inzamelbak is daardoor aanzienlijk efficiënter.

Formaat en ontwerp beker inzamelbakken 

De beker inzamelbakken zijn in twee varianten verkrijgbaar: een plastic of kartonnen bak. De plastic inzamelbak kan maar liefst 500 bekers houden. Deze opgestapelde bekers zorgen voor een volledig volle vuilnisbak. Wanneer de bekers gewoon los in de vuilniszakken worden gegooid dan passen er vaak maar 150 bekers. Dat scheelt dus ruim 350 bekers per vuilniszak! De kartonnen inzamelbak is alleen geschikt voor kartonnen biologisch afbreekbare koffiebekers. U kunt de inzamelbak samen met de bekers direct bij de recycling achterlaten. De bak zelf is ook recyclebaar. 

Wat is er belangrijk aan een inzamelbak voor koffiebekers?

Het recyclen van afbreekbare koffiebekers valt of staat vaak bij de inzameling. Bij het inzamelen van koffiebekers is het belangrijk dat de bekertjes volledig schoon zijn. Vervolgens is het belangrijk om hier met een afvalverwerker over te overleggen. Kunnen zij uw recyclebare bekers daadwerkelijk recyclen? Hoe moet u uw bekertjes bij een afvalverwerker aanleveren? Vervolgens communiceert u deze instructies met de koffiedrinkers in uw organisatie. Zo weet u zeker dat de bekertjes op de juiste manier in een inzamelbak belanden en deze daadwerkelijk recyclebaar zijn.

Komen de afbreekbare koffiebekers bij het normale afval? Dan belanden deze gegarandeerd in de verbrandingsoven. En bent u uw kans misgelopen om te recyclen. Is een bekertje te vervuild om te recyclen? Dan scheidt uw afvalverwerker deze vervuilde bekertjes van de rest en zijn de afbreekbare bekertjes er klaar voor om gerycled te worden.

Beker inzamelbakken bestellen bij Goedkopekoffiebekers

Bij Goedkopekoffiebekers doen wij ons best om bedrijven te helpen efficiënter met hun middelen om te gaan, zo ook met het vuilnis. U kunt de beker inzamelbakken direct via onze website bestellen. Het minimale bestellingsaantal bedraagt 1 bak. Indien u de bestelling voor 16:00 plaatst, zorgen wij dat deze morgen al op uw gewenste adres zal worden afgeleverd.

 

Wilt u net als deze bedrijven koffiebekers laten bedrukken?
 • Koffiebeker volker Wessels
 • Koffiebekers bedrukken Samsung
 • Koffiebeker bedrukken Philips
 • Koffiebeker Alfa College
 • Koffiebekers Mares
 • Bedrukte koffiebeker Friese Kleintjes
 • Kartonnen bekers mini cooper
 • Kartonnen beker Heinneman
 • Bedrukte bekers IJselmeervogels
 • Kartonnen koffiebekers ING
Uiteraard geheel vrijblijvend