Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 beoordeeld door 842 reviews op Feedbackcompany
Goedkopekoffiebekers: van 10 op Feedbackcompany

rCUPs

 • De beste kwaliteit
 • Ideaal voor coffee 2 go
 • Altijd de laagste prijs
rCUP’s zijn gemaakt vanuit een recycleprogramma. Geboren vanuit het verlangen om mooie producten te creëren vanuit gerecycled materiaal. Met een rCUP helpt u om het afval van vandaag om te zetten in een herbruikbare koffiebeker.

2 artikel(en)

per pagina
230 cc / 8 oz
rCUP herbruikbare koffiebeker - 8 oz - 230 ml

rCUP Herbruikbaar
230 cc / 8 oz

rCUP herbruikbare koffiebeker - 8 oz - 230 ml
230 cc / 8 oz

Herbruikbare koffiebeker kopen? Kies voor duurzaamheid. Deze koffiebekers zijn ideaal om mee te nemen en gemakkelijk hervulbaar. rCUP® is een eco product, ontwikkeld door een team van recycling experts die zich als doel stelden om een herbruikbare beker te maken van afvalmateriaal. Deze herbruikbare koffiebekers hebben een capaciteit van 230 ml. Dit is voldoende voor twee kleine kopjes koffie. Gaat u voor een grote herbruikbare koffiebeker? Kies dan voor de rCUP herbruikbare koffiebeker in 360 ml. Bestel in grotere aantallen voor een aantrekkelijke prijs.

Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW (1 Stuks)
Grote aantallen
1000 en hoger
€ 7,38
500 tot 999
€ 9,00
25 tot 499
€ 9,55
10 tot 24
€ 10,00
5 tot 9
€ 10,50
2 tot 4
€ 11,35
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen
360 cc / 12 oz
rCUP herbruikbare koffiebeker - 12 oz - 360 ml

rCUP Herbruikbaar
360 cc / 12 oz

rCUP herbruikbare koffiebeker - 12 oz - 360 ml
360 cc / 12 oz

Herbruikbare koffiebeker kopen? Kies voor duurzaamheid. Deze koffiebekers zijn gedeeltelijk van wegwerpbekers gemaakt. rCUP® is een eco product, ontwikkeld door een team van recycling experts die zich als doel stelden om een zo herbruikbaar mogelijke beker te maken van afvalmateriaal. Deze herbruikbare koffiebeker heeft een capaciteit van 360 ml. Dit is voldoende voor twee reguliere kopjes koffie. Gaat u voor een kleine herbruikbare koffiebeker? Kies dan voor de rCUP herbruikbare koffiebeker in 230 ml. Bestel in grotere aantallen voor een aantrekkelijke prijs.

Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW (1 Stuks)
Grote aantallen
1000 en hoger
€ 8,03
500 tot 999
€ 10,00
25 tot 499
€ 10,40
10 tot 24
€ 11,00
5 tot 9
€ 11,50
1 tot 4
€ 12,35
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen

2 artikel(en)

per pagina

Vanuit welke missie zijn rCUP’s ontstaan?

Wereldwijd verbruiken we 16 miljard papieren bekers per jaar. Met rCUP’s is het gebruik van deze beker terug te dringen. De rCUP is 100% recyclebaar en geeft een prettige drinkervaring. De rCUP is geschikt om van alle kanten uit te drinken. Het laat u vanuit iedere hoek van heerlijke koffie genieten. Door het gekozen design, zijn de rCUP’s gemakkelijk vast te houden met één hand. Daarnaast zijn de koffiebekers met een simpele handbeweging te openen en sluiten. Ideaal als u in de andere hand uw tas, telefoon of iets anders heeft.

rCUP’s zijn 100% lekvrije koffiebekers

De rCUP’s zijn in een tas te doen, zonder dat er een druppel uit de bekers komt. Nooit geen ongelukken meer, dit is verleden tijd. Ook is er geen kans meer op schade aan uw telefoon of laptop.

Kleine herbruikbare koffiebeker van 230 ml

De kleine herbruikbare koffiebeker is voldoende voor een normale kop koffie. Iets groter dan u normaal misschien gewend bent. Gelukkig hoeft u uw koffie niet direct op te drinken. De rCUP is immers hersluitbaar. Voor de reguliere koffiedrinker is deze kleine herbruikbare koffiebeker van 230 ml voldoende.

Grote herbruikbare koffiebeker van 360 ml

Bent u een koffieliefhebber die vaker onderweg is? Ga in dat geval voor de grote herbruikbare koffiebeker van 350 ml. Dit is voldoende voor twee koppen koffie. Die u gelukkig gedoseerd kunt consumeren. Anders slaat de cafeïne wel heel snel in.

Alternatief = duurzame wegwerpbekers

Heeft u wegwerpbekers voor op het kantoor nodig? Buiten de herbruikbare koffiebeker, vinden nog steeds veel mensen het prettig om wegwerpbekers te gebruiken. Bij Goedkopekoffiebekers.nl vindt u gelukkig veel duurzame koffiebekers. Deze koffiebekers zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en recyclebaar. Iedere duurzame koffiebeker beschikt over unieke eigenschappen. Bekijk alle duurzame koffiebekers om een passende variant te vinden.

Wilt u net als deze bedrijven koffiebekers laten bedrukken?
 • Koffiebeker volker Wessels
 • Koffiebekers bedrukken Samsung
 • Koffiebeker bedrukken Philips
 • Koffiebeker Alfa College
 • Koffiebekers Mares
 • Bedrukte koffiebeker Friese Kleintjes
 • Kartonnen bekers mini cooper
 • Kartonnen beker Heinneman
 • Bedrukte bekers IJselmeervogels
 • Kartonnen koffiebekers ING
Uiteraard geheel vrijblijvend