Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 beoordeeld door 842 reviews op Feedbackcompany
Goedkopekoffiebekers: van 10 op Feedbackcompany

Sleeves

 • De beste kwaliteit
 • Ideaal voor coffee 2 go
 • Altijd de laagste prijs
Wanneer u een warme bak koffie of thee in uw handen heeft bestaat het risico dat u uw handen verbrandt. Zeker wanneer u voor coffee to go kiest is het vervelend als uw koffie te heet wordt. Gelukkig is hier een oplossing voor! Sleeves kunt u gebruiken ter bescherming van uw handen. Zo kunt u een warme bak koffie of thee gemakkelijk in uw handen nemen. Op zoek naar extra isolatie voor uw koffiebekers? Bestel dan koffiebeker sleeves! Sleeves zijn geschikt voor verschillende formaten. Koffiebeker sleeves hebben een bruine kraft kleur en zijn te bestellen voor om bekers van 8oz / 230cc. Voor de koffiebekers van 10oz / 300cc, 12oz / 360cc en 16oz / 450cc kunnen dezelfde maat sleeves worden gebruikt. De omvang van deze koffiebekers is namelijk gelijk.

2 artikel(en)

per pagina
Koffiebeker sleeve 230 cc / 8 oz
Kartonnen sleeve voor kartonnen beker formaat 230cc

Kartonnen Kraft sleeve voor 8oz bekers

Kartonnen sleeve voor kartonnen beker formaat 230cc
Koffiebeker sleeve 230 cc / 8 oz

Kartonnen sleeves voor kartonnen bekers voor de 230cc/8oz bekers - 1.000st/ds. De sleeves voor koffiebekers dienen voor een extra isolatie van kartonnen bekers. De sleeves passen enkel om de 230cc/8oz beker. De sleeves hebben een mooie kartonnen uitstraling en zijn al te bestellen vanaf één doosje. De sleeves worden soms ook wel papieren of kartonnen wikkels genoemd. Door de isolatie van deze sleeves, brandt u de handen minder snel of warmt een koud drankje minder snel op dan normaal het geval zal zijn. Dit komt door de dikte van het karton en de lucht die in het materiaal zit. De bekertjes hebben een neutrale uitstraling en zijn geschikt voor het 230cc of 8oz formaat, dit staat gelijk aan 230ml

Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW (1.000 stuks)
Grote aantallen
2 en hoger
€ 30,00
1 tot 1
€ 35,00
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen
Koffiebeker sleeve 450 cc / 16 oz
Kartonnen sleeve voor kartonnen beker formaat 300, 360 en 450cc

Kartonnen Kraft sleeve voor 10/12/16oz bekers

Kartonnen sleeve voor kartonnen beker formaat 300, 360 en 450cc
Koffiebeker sleeve 450 cc / 16 oz

Kartonnen sleeve voor kartonnen koffiebekers formaat 10/12 en 16oz - 1.000 st/ds. De sleeves zijn perfect voor een extra isolatie voor kartonnen bekers. Bijvoorbeeld voor extra hete thee of coffee2go is dit nuttig. De kartonnen sleeves hebben een mooie uitstraling en zijn al te bestellen vanaf één doosje. 


Sleeves noemen we soms ook wel kartonnen of papieren wikkels. De isolerende werking van sleeves, voorkomt blaren op de handen. Doet u een koud drankje in de beker? Dan warmt deze minder snel op dan zonder sleeve. Dankzij het dikke karton en een laagje lucht dat in het materiaal zit opgesloten. De bekertjes hebben een neutrale uitstraling en zijn geschikt voor het 230cc of 8oz formaat, dit is hetzelfde als 230ml.

Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW (1.000 stuks)
Grote aantallen
2 en hoger
€ 30,00
1 tot 1
€ 35,00
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen

2 artikel(en)

per pagina

Sleeve voor koffiebekers van 230cc / 8oz bekers 

Zoekt u sleeves voor een middelmatige koffiebeker? Deze sleeves passen om 230cc / 8oz bekers. Met deze sleeves kunt u uw koffiebekers op een eenvoudige manier isoleren. Daarnaast ziet het er leuk uit! Dit soort sleeves kent u waarschijnlijk van series en films uit Amerika. Doordat ze tegenwoordig ook zeer geliefd in Nederland en Europa zijn vinden wij het fijn dat we ze hier kunnen aanbieden. U kunt deze sleeves per 1.000 stuks bestellen.

Sleeve voor koffiebekers van 10oz / 300cc, 12oz / 360cc en 16oz / 450cc

Zoekt u sleeves voor grote koffiebekers? D Deze sleeves kunt u voor koffiebekers in verschillende formaten gebruiken. De sleeves zijn geschikt voor koffiebekers in de formaten 10oz / 300cc, 12oz / 360cc en 16oz / 450cc. Zeker voor de grotere coffee to go bekers zijn deze sleeves ideaal. Zo kunt u uw handen niet verbranden en toch een warme kop koffie drinken. En dat geldt natuurlijk ook voor uw klanten, die hier erg blij mee zullen zijn, want zij kunnen hun warme kop koffie direct weer meenemen naar hun volgende bestemming. U kunt deze sleeves per 1.000 stuks bestellen. Bij een grotere afname van koffie sleeves geven wij u ook een korting op de sleeves.

Naast deze sleeves is het prettig om koffiedeksels te gebruiken. Zo hoeft u niet meer te morsen wanneer u onderweg bent. Ideaal om in uw koffiezaak of op het werk te gebruiken.

Wilt u net als deze bedrijven koffiebekers laten bedrukken?
 • Koffiebeker volker Wessels
 • Koffiebekers bedrukken Samsung
 • Koffiebeker bedrukken Philips
 • Koffiebeker Alfa College
 • Koffiebekers Mares
 • Bedrukte koffiebeker Friese Kleintjes
 • Kartonnen bekers mini cooper
 • Kartonnen beker Heinneman
 • Bedrukte bekers IJselmeervogels
 • Kartonnen koffiebekers ING
Uiteraard geheel vrijblijvend