Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 beoordeeld door 842 reviews op Feedbackcompany
Goedkopekoffiebekers: van 10 op Feedbackcompany

Suikersticks

 • De beste kwaliteit
 • Ideaal voor coffee 2 go
 • Altijd de laagste prijs
Suikersticks worden ook wel suikerzakjes of suikerstaafjes genoemd. Suikersticks zijn een handig alternatief voor een grote pot suiker. Door de individuele verpakking zijn suikersticks vaak een stuk hygiënischer dan de traditionele suikerklontjes. De vochtwerende verpakking zorgt ervoor dat de suikerkristallen niet aan elkaar vast gaan klonteren. Door de handige vorm van de stick kunt u suiker in een perfecte hoeveelheid aan een kopje koffie of thee toevoegen. De suikerkristallen zijn zeer gemakkelijk oplosbaar in warme dranken. Vanuit het zakje kunt u gemakkelijk doseren en bepaalt u zelf hoe zoet uw koffie of thee wordt.

4 artikel(en)

per pagina
Suikersticks dispenser 4 GRAM
Suikersticks met onze Luxury print verpakt in dispenser 600 stuks

Suikerzakjes luxury in dispenser

Suikersticks met onze Luxury print verpakt in dispenser 600 stuks
Suikersticks dispenser 4 GRAM
De suikerzakjes zitten verpakt in een handige dispenser. De sticks zijn verpakt per 600 stuks in een dispenser, handig om neer te zetten. De suikersticks produceren we gewoon in Nederland en kunt u al vanaf één dispenser bestellen!
Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW (600 stuks)
Grote aantallen
108 en hoger
€ 6,40
26 tot 107
€ 8,50
8 tot 25
€ 9,90
2 tot 7
€ 15,00
1 tot 1
€ 16,00
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen
Suikersticks 4 GRAM
suikersticks luxury

Suikersticks luxury in doos

suikersticks luxury
Suikersticks 4 GRAM
De suikerzakjes zijn volledig ontworpen in onze eigen Luxury lijn. De suikerstick produceren we ook gewoon in Nederland. Zelfs de suikersticks kunt u bestellen vanaf één doosje van 1.000 stuks!
Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW (1.000 stuks)
Grote aantallen
99 en hoger
€ 9,95
12 tot 98
€ 12,50
4 tot 11
€ 14,50
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen
Zoetsof dispenser 0.5 GRAM
Dispenser zoetstof

Canderel Sticks in dispenser

Dispenser zoetstof
Zoetsof dispenser 0.5 GRAM
Candarel sticks van 0.5 gram in handige dispenserdoos - 500st/ds.

Deze zoetstof sticks zijn een volwaardige vervanging voor suiker in koffie of thee. De zoetkracht van Canderel is 200 keer groter dan die van suiker, echter heeft de Candarel slechts 2kcal en één stick suiker maar liefst 20kcal. Dat scheelt dus nogal!
Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW (500 stuks)
Grote aantallen
24 en hoger
€ 10,00
8 tot 23
€ 12,50
2 tot 7
€ 15,00
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen
Bedrukte suikersticks 4 GRAM
Suikersticks bedrukken met eigen design!

Bedrukte suikersticks vanaf 12.000st

€ 330,00
Suikersticks bedrukken met eigen design!
Bedrukte suikersticks 4 GRAM
Bedrukte suikersticks zijn de perfecte toevoeging voor uw assortiment. In veel gevallen is de prijs van een standaard suikerzakje zelfs duurder dan bedrukte sticks bij ons! We kunnen altijd kosteloos een design ontwerpen, zodat uw suikersticks op de beste manier bij uw huisstijl aansluiten.

Bij het bedrukken van suikersticks, kunt u het logo en de huisstijl van uw organisatie uitdragen. De ideale manier om bij koffiedrinkers onder de aandacht te komen. Suikersticks worden meestal met het eigen bedrijfslogo bedrukt. Zeker als er klanten op bezoek komen of als u koffie verkoopt, is het belangrijk dat het goed zit met de uitstraling. U wilt laten zien waar iemand zich bevindt en op deze manier onthouden worden. Naast het bedrukken van koffiebekers wilt u daarom ook creamers en suikersticks bedrukken. Dit maakt uw huisstijl compleet.
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen

4 artikel(en)

per pagina

Suikersticks luxury 

Suikersticks van de luxury lijn worden in Nederland geproduceerd en zijn te bestellen vanaf 1.000 stuks. In ieder suikerzakje bevindt zich 4 gram suiker, dit is precies genoeg voor een kopje koffie of thee.  

Suikersticks luxury met dispenser 

In assortiment vindt u ook suikersticks met dispenser. Prettig aan de dispenser is dat u hem neer kunt zetten en direct kunt gebruiken. Als de dispenser leeg is zet u een nieuwe neer. In iedere dispenser suikersticks bevinden zich 600 suikerzakjes.

Suikersticks met bedrukking 

Het bedrukken van suikersticks is in veel gevallen zelf goedkoper dan het kopen van suikersticks bij de groothandel. Suikersticks met bedrukking zijn vanaf 12.000 stuks te bestellen. Wij kunnen u helpen bij het creëren van een passend ontwerp en eventueel kunt u dit zelf aanleveren. Het creëren van dit design is volledig kosteloos en wordt op uw wensen aangepast. Zeker in combinatie met bedrukte koffiebekers is het leuk om ook suikersticks in uw eigen stijl te hebben.

Suikersticks met roerstaafjes en creamersticks bestellen

Wanneer u suikersticks tegelijk met roerstaafjes en creamersticks wilt bestellen is dat mogelijk. Kies voor een combipakket met 600 suikersticks, 600 creamersticks en 2.000 roerstaafjes. Het gehele combipakket is per doos te bestellen. In dit combipakket bevindt zich alles wat u nodig heeft voor koffie en thee.

Alternatief voor suikersticks: zoetstof sticks

Gaat u liever voor zoetstof sticks? Of wilt u deze naast suikersticks aanbieden? Kies dan voor de Canderel sticks in dispenser. In iedere dispenser zijn 500 Canderel Sticks te vinden. Canderel sticks beschikken over slechts 2kcal per zakje en zijn 200 keer zoeter dan suiker. Er hoeft daardoor veel minder gebruikt te worden!

Wilt u net als deze bedrijven koffiebekers laten bedrukken?
 • Koffiebeker volker Wessels
 • Koffiebekers bedrukken Samsung
 • Koffiebeker bedrukken Philips
 • Koffiebeker Alfa College
 • Koffiebekers Mares
 • Bedrukte koffiebeker Friese Kleintjes
 • Kartonnen bekers mini cooper
 • Kartonnen beker Heinneman
 • Bedrukte bekers IJselmeervogels
 • Kartonnen koffiebekers ING
Uiteraard geheel vrijblijvend