Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 beoordeeld door 842 reviews op Feedbackcompany
Goedkopekoffiebekers: van 10 op Feedbackcompany

Koffiebeker ontwerpen

Wilt u een eigen koffiebeker laten bedrukken? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Op deze pagina ontdekt u met welke zaken u rekening houdt wanneer u een eigen koffiebeker ontwerpt.

Creatieve aandachtspunten voor het ontwerpen van koffiebekers

Wilt u zelf koffiebekers ontwerpen of laat u het liever aan Goedkopekoffiebekers.nl over? Wanneer u zelf ontwerpt houd u op creatief vlak rekening met het volgende: 

  • Zoek naar een grafisch ontwerp dat past bij uw huisstijl. Gebruik uw logo en bijpassende kleuren om tot het juiste ontwerp te komen.
  • Omdat een koffiebekertje rond is kan een grafisch ontwerp er anders uitzien dan wanneer deze plat is. Houd hier rekening mee bij het ontwerp.
  • Denk na hoe uw logo in proportie staat tot de grootte van een koffiebeker. Wanneer de verhoudingen niet kloppen passen uw koffiebekers niet bij de rest van uw huisstijl.
  • Wanneer u een boodschap op uw koffiebeker plaatst dient u rekening te houden met de periode waarin u uw koffiebeker gaat gebruiken. Kies grafisch ontwerp dat relevant blijft. Uiteraard kunt u nu een kleine hoeveelheid bestellen en later nieuwe koffiebekers met een ander ontwerp, bijvoorbeeld wanneer u uw huisstijl wijzigt of als u voor een tijdelijke boodschap kiest.

Technische aandachtspunten bij het maken van een eigen ontwerp

Wanneer u een ontwerp aanlevert zal dit gebruikt worden om uw koffiebekers te produceren. Omdat wij er zeker van willen zijn dat dit ontwerp op de juiste manier geproduceerd wordt stellen wij eisen aan het aanleveren van uw ontwerp. Daarnaast zullen wij uw grafische ontwerp controleren om er zeker van te zijn dat het ontwerp geproduceerd wordt zoals u dat in gedachte heeft.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn er een aantal aandachtspunten bij het aanleveren van een ontwerp:

  • Goedkopekoffiebekers.nl stuurt een template toe om voor uw grafische ontwerp te gebruiken.
  • Wanneer u uw koffiebekers tot aan de zijkanten wilt laten bedrukken is er een marge van 3 mm nodig. Als deze marge er niet is kan er een witte rand aan de buitenkant van het ontwerp ontstaan. Dit heeft te maken met de manier waarop het karton gesneden wordt. Wanneer u koffiebekers van 9,3 x 20,8 cm bestelt levert u een bestand van 9,9 x 21,4 cm aan.
  • Gebruik geen tekst of belangrijke visualities aan de zijkant van het ontwerp. In verband met de snijmarge kan dit onleesbaar zijn.
  • Bij het aanleveren van een ontwerp vernemen wij graag welke PMS nummers bij de gekozen kleuren passen.
  • U mag uw grafische ontwerp aanleveren als .pdf- of .eps-bestand.

Wanneer u uw grafische ontwerp aanlevert controleren wij of dit conform onze eisen is aangeleverd en nemen wij uw koffiebekers vervolgens in productie. Als er creatief of technisch gezien iets niet klopt zullen wij dit melden en eventueel aanpassen. Wanneer er een wijziging plaatsvindt zullen uw koffiebekers na uw akkoord in productie worden genomen.

Koffiebekers van Goedkopekoffiebekers.nl om te bedrukken

Bij Goedkopekoffiebekers.nl vindt u zowel koffiebekers van karton als plastic. Onze kartonnen koffiebekers zijn uitermate geschikt om te laten bedrukken. Wij kunnen dit in onze eigen productiefaciliteit in Groningen of China laten doen.

De koffiebekers die u kunt laten bedrukken:

U kunt kiezen uit verschillende maten koffiebekers. Dit heeft te maken met de koffiemachine en de producten die deze uitschenkt. Meestal kiest men voor small, medium en large. Bij small kunt u denken aan 120cc voor espresso, bij medium aan 180cc en 150cc voor een normale koffie en bij large aan 230cc voor cappuccino of de 300cc voor een grote koffie zoals latte machiatto. Bij sommige koffiemachines is het mogelijk om de uitgeschonken hoeveelheid af te stellen, op deze manier kunt u uw koffieproducten perfect op de maatvoering van uw koffiebekers aanpassen.

Via deze link vindt u alle koffiebekers die u kunt laten bedrukken.

Koffiebeker laten ontwerpen door Goedkopekoffiebekers.nl

Wanneer u uw koffiebekers door Goedkopekoffiebekers.nl laat ontwerpen kunt u direct een aanvraag doen. Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan via de website. Vervolgens ontvangt u een offerte per e-mail en kunt u akkoord gaan. Na uw akkoord kunt u uw logo en de wensen voor het ontwerp met ons delen via info@goedkopekoffiebekers.nl. Daarna wordt er kosteloos een grafisch ontwerp gemaakt dat digitaal wordt toegezonden. Als er wijzigingen benodigd zijn kunnen deze kosteloos worden gemaakt. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp zullen uw koffiebekers in productie worden genomen.