Goedkopekoffiebekers: 9.3 van 10 beoordeeld door 842 reviews op Feedbackcompany
Goedkopekoffiebekers: van 10 op Feedbackcompany

Muurdispenser koffiebekers (70-73mm)

Muurdispenser koffiebekers (70-73mm)

Vanaf: € 39,50  

In deze transparante koffiebeker dispenser kunnen tot en met 100 bekers worden gedaan voor optimaal gemak. Een bekerdispenser is ideaal om naast de koffieautomaat te hangen. De meest gangbare koffiebekers passen in deze bekerdispenser. Ideaal voor bij de koffiehoek. Dit maakt het aantrekkelijker voor medewerkers en gasten een kopje koffie te drinken. Zet een prullenbak naast de bekerdispenser of een speciaal inzamelsysteem, waardoor het na inzameling mogelijk is om bekers te recyclen.


 

Meer informatie
Aantal dozen
Prijs per doos Excl. BTW
Grote aantallen
10 en hoger
€ 39,50
4 tot 9
€ 43,50
1 tot 3
€ 49,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Veilig bestellen en betalen
 • De goedkoopste van heel Nederland
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Geen lekkende bekers
 • Gratis verzending, ook op zaterdag

Details

 • Hoogte: 410mm
 • Diameter: Geschikt voor 70-73mm (6oz/150- 7oz/177- 7,5oz/180cc) cups
 • Verpakking: 1 stuks per doos / 350 dozen per pallet
 • Afmeting doos: 88 x 88 x 520mm
 • Artikelcode: 37

Deze muurdispensers dienen als bekerhouders voor naast uw koffiemachine.
Pak gemakkelijk een bekertje die onder de machine past. Bespaard veel ruimte en maakt uw koffiehoek netjes. De koffiebeker dispenser is geschikt voor de 150cc en 180cc vending bekers met een diameter van 70mm.

Koffiebekers in een dispenser

Een stapel met koffiebekers valt vrij snel om. Wanneer de bekers op de grond liggen zijn deze eigenlijk niet meer bruikbaar. Dit wilt u voorkomen met een dispenser voor koffiebekers. Een dispenser is geschikt voor honderd koffiebekers en vullen de meeste bedrijven dagelijks bij. Gebruiken meer dan dertig medewerkers dezelfde bekerdispenser? Dan is het noodzakelijk om meerdere keren per dag bij te vullen of kiest u voor meerdere bekerdispensers naast elkaar.

Andere soorten dispensers

Gebruikt u een bekerdispenser? Dan passen daar ook dispensers voor andere benodigdheden bij. Kies voor een dispenser met suikersticks, creamersticks of houten roerstaafjes. Ideaal om bij het koffiezetapparaat te zetten. Kiest u voor een combinatie van al deze dispensers? Ga dan voor het combipakket van Goedkopekoffiebekers.nl. Hier horen suikersticks, creamersticks en houten roerstaafjes bij. Zo bent u in één keer compleet.

Koffiebekers bestellen of bedrukken? Naast onze productiefaciliteiten in Groningen, hebben wij ook een eigen faciliteit in China voor grote aantallen. Wilt u grotere aantallen voor extreem lage tarieven bestellen? Vraag een offerte aan.